tikicaca Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 tez wlasnie mialem zamawiac a tu takie cos. Pisalem do nich i dostalem info ze pojawia sie za dwa tyogdnie. jednak na myhobicitty forum inni pisza ze dostali info ze dl nie bedzie juz sprzedawany, a druga osoba, ze dostali wadliwa partie i poszla z powrotem do fabryki. Takze informacje sa calkiem sprzeczne. Jak cos to pozostaje zakup w cyclon hobby, producetna dl, juz sie z nimi kontaktowalem i silnik kosztuje tam 260$, minusem ze moze trafic na clo i roznica sie wyrowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 mam pytanie, własnie stałem się platinum jakie korzysci ma ta ranga poza niektórymi mniejszymi cenami za produkty. Oprócz różnic cenowych - faktycznie chyba niewiele więcej. Na niektórych produktach różnica jest symboliczna, na innych żadna, ale na niektórych zasadnicza. Osobom o statusie platinium proponuję bez logowania się otworzyć Stronę z akumulatorami Polyquesta potem w oddzielnym oknie/zakładce przeglądarki otworzyć znowu stronę sklepu, zalogować się i (w tym drugim oknie) i przejść do tej samej strony. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał P. Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Czołem, Nie chce zakładać nowego tematu a mój problem dotyczy płacenia przez paypal. Zamówiłem sobie kartę INTELIGO przez internet (zwykły ror). Wpisuje dane do wprowadzenia karty na stronie paypal.pl i karty mi niestety nie przyjmuje. Z tego co wiem to kartę Inteligo zamawianą przez internet powinno bez problemu zatwierdzić. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Musisz tą kartę doładować środkami, bynajmniej tak jest w mBanku, żeby karta mogła zostać aktywowana w PayPalu, należy "przelać na nią" kilka złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Na karcie musi być minimum 6,50y bo tyle pobiera pay-pal. Jak pobiera ci z kata te 6,5 to otrzymuje specjalny kod do aktywacji i po wpisaniu go do pay-pala oddają te 6,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Michal - mozliwe ze karta nie mam aktywnej uslugi placenia przez neta (paypal) proponuje zadzwonic do biura obslugi klijenta (powodzenia :mrgreen: ) i zapytac czy mozesz, ile to kosztuje i takie tam Kamil - nalezy dodac ze pieniadze wracaja na konto w banku a nie w paypalu pytanie pytalem Petera ale nie odpisal gdzie sa, oraz jak szukac na stronie UH śmigła pchajace ? potrzebuje do pibrosa :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 jak masz silnik 3f to wystarczą Ci zwykłe śmigła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zauważyłem że na UH zniknęła lista zamówień opisywana jako "Live warehouse". A może ją gdzieś przenieśli... ? A może odechciało im się to aktualizować ... ? Macie jakieś spostrzeżenia w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 tej opcji chyba juz około miesiaca nie ma... no może 3 tygodnie, a dlaczego? sam chciałbym wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jaki był czas oczekiwania na Wasze ostatnie zamówienia? 24.05 - zamówienie( ładowarka GT Power A6) 27.05 - towar wysłany 05.05 - towar przybył do Polski 13.05 - godz. 8:00 kurier załomotał do mych drzwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Po 3 dniach od daty złożenia zamówienia wysłali mi moje drugie u nich zamówienie. Trochę ciężkawa - 750g. Zobaczymy kiedy dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 ...Irek miesiące Ci się pomerdały :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 no tak... chodziło oczywiście o 13. czerwca :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nic się nie pomerdało ,zerknij na daty jego filmów , model robiony 2007/2008 a film z 2005. Przyjście paczki kilka dni przed zamówieniem to dla Irka "pikuś" :devil: Sorry Irek nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tomek - ale ja wcale się nie gniewam zwłaszcza, że dobrze mówisz. Myślałem, że do każdego tak wysyłają przed czasem :jupi: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Faktycznie chińscy przyjaciele wrzucili wyższy bieg. W poniedziałek zamawiałem a dziś rano już dostałem Yipeeee! Your parcel has been sent . Kolega sebarc ujawnił swoje oblicze - widzę, że fotka strzelona chyba na lotnisku Racibórz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak to możliwe??!!! U mnie niby po trzech dniach wysłali, ale statut - processing trwał kilka dobrych dni. Więc śledzenie przesyłki wcale nie jest on line... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 u mnie paczka zamówiona 27.05, wysłana 1.06 i dziś 13.06 paczka leży u mnie na biurku :jupi: , czekam na kolejną wysłaną 3.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 ..Więc śledzenie przesyłki wcale nie jest on line... Z moich obserwacji wynika, że "registered letter" nie ma śledzenia, poza informacją "że wysłano". Za to paczka "outward ordinary parcel" jak najbardziej miała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Z moich obserwacji wynika, że "registered letter" nie ma śledzenia, poza informacją "że wysłano". Za to paczka "outward ordinary parcel" jak najbardziej miała. Tak właśnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.