Skocz do zawartości

http://www.hobbycity.com ktos zna?

Tomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez wlasnie mialem zamawiac a tu takie cos. Pisalem do nich i dostalem info ze pojawia sie za dwa tyogdnie. jednak na myhobicitty forum inni pisza ze dostali info ze dl nie bedzie juz sprzedawany, a druga osoba, ze dostali wadliwa partie i poszla z powrotem do fabryki. Takze informacje sa calkiem sprzeczne. Jak cos to pozostaje zakup w cyclon hobby, producetna dl, juz sie z nimi kontaktowalem i silnik kosztuje tam 260$, minusem ze moze trafic na clo i roznica sie wyrowna.

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
mam pytanie, własnie stałem się platinum :) jakie korzysci ma ta ranga poza niektórymi mniejszymi cenami za produkty.

Oprócz różnic cenowych - faktycznie chyba niewiele więcej.

Na niektórych produktach różnica jest symboliczna, na innych żadna, ale na niektórych zasadnicza.

Osobom o statusie platinium proponuję bez logowania się otworzyć Stronę z akumulatorami Polyquesta potem w oddzielnym oknie/zakładce przeglądarki otworzyć znowu stronę sklepu, zalogować się i (w tym drugim oknie) i przejść do tej samej strony.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Czołem,

Nie chce zakładać nowego tematu a mój problem dotyczy płacenia przez paypal. Zamówiłem sobie kartę INTELIGO przez internet (zwykły ror). Wpisuje dane do wprowadzenia karty na stronie paypal.pl i karty mi niestety nie przyjmuje.

Z tego co wiem to kartę Inteligo zamawianą przez internet powinno bez problemu zatwierdzić. Co jest nie tak?

Gość Anonymous
Opublikowano

Musisz tą kartę doładować środkami, bynajmniej tak jest w mBanku, żeby karta mogła zostać aktywowana w PayPalu, należy "przelać na nią" kilka złotych.

Opublikowano

Na karcie musi być minimum 6,50y bo tyle pobiera pay-pal. Jak pobiera ci z kata te 6,5 to otrzymuje specjalny kod do aktywacji i po wpisaniu go do pay-pala oddają te 6,5.

Opublikowano

Michal - mozliwe ze karta nie mam aktywnej uslugi placenia przez neta (paypal)

proponuje zadzwonic do biura obslugi klijenta (powodzenia :mrgreen: ) i zapytac czy mozesz, ile to kosztuje i takie tam

Kamil - nalezy dodac ze pieniadze wracaja na konto w banku a nie w paypalu :)

pytanie

pytalem Petera ale nie odpisal :(

gdzie sa, oraz jak szukac na stronie UH śmigła pchajace ?

potrzebuje do pibrosa :faja:

Opublikowano

Zauważyłem że na UH zniknęła lista zamówień opisywana jako "Live warehouse".

A może ją gdzieś przenieśli... ? A może odechciało im się to aktualizować ... ?

Macie jakieś spostrzeżenia w tym temacie?

Opublikowano

Jaki był czas oczekiwania na Wasze ostatnie zamówienia?

24.05 - zamówienie( ładowarka GT Power A6)

27.05 - towar wysłany

05.05 - towar przybył do Polski

13.05 - godz. 8:00 kurier załomotał do mych drzwi...

Opublikowano

Po 3 dniach od daty złożenia zamówienia wysłali mi moje drugie u nich zamówienie. Trochę ciężkawa - 750g. Zobaczymy kiedy dojdzie.

Opublikowano

Nic się nie pomerdało ,zerknij na daty jego filmów , model robiony 2007/2008 a film z 2005.

Przyjście paczki kilka dni przed zamówieniem to dla Irka "pikuś" :devil:

Sorry Irek nie mogłem się powstrzymać. :D

Opublikowano

Faktycznie chińscy przyjaciele wrzucili wyższy bieg. W poniedziałek zamawiałem a dziś rano już dostałem Yipeeee! Your parcel has been sent .

Kolega sebarc ujawnił swoje oblicze - widzę, że fotka strzelona chyba na lotnisku Racibórz ;-)

Opublikowano

Jak to możliwe??!!! U mnie niby po trzech dniach wysłali, ale statut - processing trwał kilka dobrych dni. Więc śledzenie przesyłki wcale nie jest on line...

Opublikowano
..Więc śledzenie przesyłki wcale nie jest on line...

Z moich obserwacji wynika, że "registered letter" nie ma śledzenia, poza informacją "że wysłano". Za to paczka "outward ordinary parcel" jak najbardziej miała.

Opublikowano
Z moich obserwacji wynika, że "registered letter" nie ma śledzenia, poza informacją "że wysłano". Za to paczka "outward ordinary parcel" jak najbardziej miała.

Tak właśnie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.