MacFlyer Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 MacFlyer, bierzesz jako przesyłkę EMS? nie jako zwykła Air Mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 wszystko zalezy kiedy jest transport do polski. mi zdarzalo sie ze paczka czekala tydzien na poczcie z HK bo nie bylo lotu do Polski. ale i tak sa szybsi niz PP, ktora wciela mi paczke ze sprzedana ładowarka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Cześć Jak niepełnoletni omijają paypala? a) nie weryfikują dane rodziców nie chcę prosić ciągle kogoś o zamówienie z UH, kartę z mbanku bym wziął ta darmową bankomatową z opcją płacenia przez internet, tylko zostaje paypal a tak inaczej, w mbanku konto młodzieżowe samo przechodzi na te "dorosłe" po skończeniu 18 lat, czy trzeba usunąć, i założyć normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja mam pay-pala na rodziców. Takie jest chyba najlepsze wyjscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jak niepełnoletni omijają paypala? Nie sądzisz że jako osoba niepełnoletnia, będąca na utrzymaniu rodziców powinieneś informować ich o swoich poczynaniach finansowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nie bardzo rozumiem co masz na myśli... Kto mówi, że nie informuję? Przez poczynania finansowe rozumiem właśnie otwarcie konta itp, ale nie zakupy osprzętu rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 To w czym problem żebyś robił to na koncie rodziców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 koncie bankowym i kartą rodziców? Nie mają karty a po prostu zapytałem się jak inni rozwiązali ten problem 18 lat, może o czymś nie wiedziałem... Teraz już wiem, założyć konto w mbanku, paypala na rodzica i można zamawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Paczka wysłana 18.06 dzis jest u mnie. Maja tempo a nie tak jak nasza PP 10 dni priorytet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Chyba dostali jakiegoś przyspieszenia! Wczoraj kupiłem i zapłaciłem, a dziś już wysłali paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 tempo maja faktycznie dobre jak ktos nie chce wydawac majatku na telefony a trzeba zalatwic cos pilnego to dobra opcja jest chat :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ja zamówiłem w środę, zapłaciłem ale nie wysłali jeszcze, za to paczka z poniedziałku siedzi już w samolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 szkoda ze tak długo każa czekać na backordery :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 zamowilem wczoraj a dzis wyslali, nigdy nie bylo tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 W HK pocztowcy naprawdę dobrze pracują. Ja już mam około 50 zamówień i najdłużej czekałem 2 tygodnie i to tylko z tego względu że paczka była 3 kilowa. A no i ceny też są niskie, szczególnie jak się ma tyle zamówień. Po prostu szanują klienta. Przestroga dla maniaków zamawiania.... celnicy obserwują, a w szczególności jak ktoś często zamawia. U mnie każda paczka jest trzepana ostatnio. Ale nic nie ginie na szczęście. A no i cło trzeba czasami zapłacić jak sie przekroczy pewną wartość. Jest to wtedy 19% podatku + 8% cła... i wychodzi ładna sumka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A ja zamówiłem w sobotę i dziś wysłali - faktycznie ostatnio przyśpieszyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam dziś zrobiłem zamowienie z UH . i Zauważyłem ze zniknęła opcja przy kupowaniu . Chodzi dokładnie o wpisanie wartosci paczki przez kupujacego . Wy tez tak macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No ja też tak miałem, ale wartość mojego zamówienia jest i tak mała. Może mają jakiś próg cenowy od którego zaniżają, a może jakieś władze w końcu na nich siadły za te kombinacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 hmm kiedys zamawiałem paczki za 50$ , innym razem za 300$ i ta opcja była . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A mnie zginęła jedna przesyłka i jestem wkurzony bo szła do mnie jedna Corona i BEC któ?ych potrzebuję. Support prosił by poczekać jeszcze kilka dni bo niby może iśc do 30 dni ale to juz 3 tydzień. Zobaczymy czy ten tracking cos daje - bo była to przesyłka ze śledzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.