Mars_2000 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dziwna sprawa wyszła z ostatnim zamówieniem , zamówiłem regulator , karte programowania , silnik outrunner hxt 160gram i 2 silniki kda a22-20L , przesyłka przyszła w ciągu 8 dni na kopercie znalazła sie pieczątka urzędu celnego "objęto procedurą dopuszczenia do obrotu" niestety w kopercie brakowało silnika hxt dziwna sprawa pierwsza przesyłka z pieczatka urzedu celnego i od razu brakuje częsci przesyłki. Czy komuś też zdarzyło się aby brakowało jakiś rzeczy w przesyłce z UH ? i czy koperty przychodzą zawsze z plombą ze sznurka ?. O kurcze :shock: Ja dziś w skrzynce zastałem awizo na paczkę z UH, ale niestety nie zdążyłem już na pocztę. Mam nadzieję, że wszystko w środku co zamówione zastanę :? Pozdrawiam, Mars_2000 PS. A tak na koniec dodam, że w sumie od momentu złożenia zamówienia do chwili nadejścia paczki minęło...5 dni roboczych... :jupi: To jest tempo. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Własnie dostałem maila że bardzo przepraszają za kłopot i silnik juz do mnie wysyłają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam . Czy cena Our Price jest cęną faktyczną jaką zapłacę kupując w sklepie Unitedhobies , czy jescze coś doliczają ? Leszek b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 A ja swoją odebrałem w końcu dzisiaj z poczty. Całą, nienaruszoną :jupi: I jutro zaczynam montaż wyposażenia w swoim Spittfire'ku 8) Pozdrawiam, Mars_2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam . Czy cena Our Price jest cęną faktyczną jaką zapłacę kupując w sklepie Unitedhobies , czy jescze coś doliczają ? Leszek b. Jedyne co jeszcze doliczą to koszty przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 cena Our Price jest cęną faktyczną jaką zapłacę kupując w sklepie Unitedhobies Tak. Jak masz jakieś zniżki, to po zalogowaniu zmienia się na tą faktyczną (niższą). Jeżeli chodzi o kurs, to dzisiaj kupowałem płacąc PayPalem i jest całkiem nieźle: 1 PLN = 0,359227USD Ponadto w przeciwieństwie do np HiModel cena wysyłki proponowana przez kalkulator sklepu jest ostateczna (wybiersz rodzaj i już się nie zmieni). W HiModel z kilku $ za najmniejszą i najtańszą przesyłkę po weryfikacji przez personel często robi się kilkanaście (nie wiem od czego to zależy, ale lojalnie uprzedzają, że tak robią - i tak robią ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 cena Our Price jest cęną faktyczną jaką zapłacę kupując w sklepie Unitedhobies Tak. No tak niezupełnie - jak kupowałem pierwszy raz (~57$), to doliczyli mi za zapłatę przez PayPal 3%. Jak kupowałem ostatnio (98$), to już mi tych 3% nie doliczali, choć też płaciłem przez PayPal. No ale teraz, to ja jestem " Gold Level Member" :rotfl: GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 jak dokładnie jest z tą wysyłką? ile się za nią płaci? szykuje mi się grubsze zamówienie i paczka pewnie ok. 1kg zamawiał ktoś paczkę o takiej wadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Masz tam dokładny kalkulator. Kliknij Add to cart i masz podane, a jak będziesz zalogowany to konkretnie do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ostatnio w UH mieli chyba jakieś "zatwardzenie" bo processing mojego zamówienia trwało aż 5 dni. Poprzednio wysłali już następnego dnia. Paczka EMS Express do kilograma kosztuje prawie 38 $, a Air Parcel o masie do 1,5 kg kosztuje 23 $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 chyba będzie Air Parcel bo wychodzi 1499g. :shock: ile to może iść dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Do mnie, o ile sobie przypominam, dwie takie paczki o masie po 200 g szły 5 lub 6 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Cześć! Dzisiaj chciałem złożyć zamówienie, tylko jest ten problem że nie mam konta na PayPalu, a mając 14 lat chyba nie da rady... (oczywiście w zgodzie z prawem... ) Więc mam pytanie czy ktoś będzie w tym tygodniu robił zakupu w UH i czy mógłby podłączyć zamówienia to co ja chce (dzwonek, regiel, lipola i serwo)? Zależy mi na czasie... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berias Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 W moim przypadku wyglądało to tak: zamówienie 13.09 późnym wieczorem, ze sklepu wyszło 19.09, a u mnie dziś czyli 24.09. Urząd celny przystawił tylko pieczątkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czy ktos by sie odwazyl zrobic wieksze zamowienie, kto moze tam placic ? Ja chcialbym tez kupic pare rzeczy za jakies 100-150$. Wiadomo, ze przy wiekszym zamowieniu juz bedzie ciezej ominac clo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak się płaci w takim sklepie zagranicznym? Czy komus z forum przyłożyli dodatkowo cło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja zamawiałem już na 140$ i to kilka przesyłek O cło bym się nie martwił A płaci się najlepiej Pay palem (Tanio i szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dobra a jak zapłacić jak nie posiadam karty kredytowej?? załóżmy że posiadam konto na Paypal i w banku internetowym ale nie mam karty kredytowej i co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 tylko ostanio jak patrzylem nie bylo mozliwosci doladowania paypala z konta bankowego, tylko z karty kredytowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.