Atomizer Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Słuchać nie słuchałem , ale czytałem . I wcale nie znaczy że alkohol stoi za tym a raczej inne związki które się znajdują w tych niby zdrowotnych trunkach. Sam czysty alkohol to tak jak i pachnie to taki dobry jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Godzinę temu, Paweł Prauss napisał: Według Twojej teorii 99% spożywających powinno już nie żyć...czy aby na pewno to prawda? Czy uważasz, że trucizna w mniejszej dawce niż śmiertelna nie jest trucizną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 37 litrów wody jednorazowo jest dawką śmiertelną dla przeciętnego człowieka, sprawdzone empirycznie przez Niemców w Auschwitz... A z drugiej strony odpowiednio małe dawki cyjanków stymulują pracę mózgu... Czy chcecie dalej prowadzić tę dyskusję Michale i Darku? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Najlepszą odtrutką na alkohol jest piwo rano na drugi dzień. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 37 litrów wody jednorazowo ? Pamiętam jak hodowało się kiedyś krowy to chyba jednorazowo tyle nie wypiła ! Bo to by były ze trzy wiadra. Nie wiem jak oni tego dokonali ale domyślam się, że podłączali na siłę do rurociągu i po napełnieniu po prostu żołądek eksplodował! ? 6 minut temu, Paweł Prauss napisał: 37 litrów wody jednorazowo jest dawką śmiertelną dla przeciętnego człowieka, sprawdzone empirycznie przez Niemców w Auschwitz... A z drugiej strony odpowiednio małe dawki cyjanków stymulują pracę mózgu... Czy chcecie dalej prowadzić tę dyskusję Michale i Darku? https://tvn24.pl/swiat/wypila-7-5-litra-wody-i-umarla-ra113842-ls3698629 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 12 minut temu, Atomizer napisał: 37 litrów wody jednorazowo ? Pamiętam jak hodowało się kiedyś krowy to chyba jednorazowo tyle nie wypiła ! Bo to by były ze trzy wiadra. Nie wiem jak oni tego dokonali ale domyślam się, że podłączali na siłę do rurociągu i po napełnieniu po prostu żołądek eksplodował! ? https://tvn24.pl/swiat/wypila-7-5-litra-wody-i-umarla-ra113842-ls3698629 Zaburzenie gospodarki elektrolitowej organizmu... Czyli niektórym wystarczy nawet mniejsza dawka. Czy woda jest trucizną? Odsyłam do Pana Paracelsusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 48 minut temu, dariuszj napisał: Czy uważasz, że trucizna w mniejszej dawce niż śmiertelna nie jest trucizną nie ,nie jest... a może byc lekiem jad tarantuli jest smiertelna toksyna/trucizną a w homeopatycznym rozcieńczeniu jest lekiem podobnie ze strychniną... mozna to ciągnąc w nieskończonośc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Podobno raz jeden facet rzucił alkohol. Butelka się rozbiła i się nabrudziło, musiał sprzątać. Stwierdził, że więcej tego nie zrobi. ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 23 minuty temu, pietrku napisał: jeden facet to jak z tym facetem...za Sztautyngerem "kości zostały rzucone , rzekł mąż rzucając chuda żonę "...więc kazdy ma wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 6 godzin temu, d9Jacek napisał: nie ,nie jest... a może byc lekiem jad tarantuli jest smiertelna toksyna/trucizną a w homeopatycznym rozcieńczeniu jest lekiem podobnie ze strychniną... mozna to ciągnąc w nieskończonośc 1.homeopatia to oszustwo 2.mogę cię zapewnić , że mogę Cię zabić przy pomocy wody destylowanej i to wcale nie podawanej iv ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 16 minut temu, witold_pi napisał: że mogę Cię zabić przy pomocy wody destylowanej Ty raczej nie , bo ja Cie usmiercę tlenem ale generalnie to jest mozliwe co do homeopatii to i tak i nie... jak ze wszystkim...napisałem homeopatia bo to bardziej znane okreslenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja tlenem nie uśmiercisz mnie ? nie palę. Ale m3 astronautów się usmażyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 9 godzin temu, dariuszj napisał: uważasz, że trucizna w mniejszej dawce niż śmiertelna nie jest trucizną? Jest wiele takich które w małych stężeniach są lekami.. ............................. https://businessinsider.com.pl/gospodarka/upada-wielka-fabryka-alkoholu-prezes-wini-bastion-pis/k8l19w3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja A co powiecie o chemioterapii i radioterapii? Czy to są dla pacjenta zdrowe i przyjemne rzeczy? A ponoć leczą... Gdzie leży racja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Tu są dwie moliwosci- leczenie przyczynowe i paliatywne. To pierwsze kiedy jest szansa na wyleczenie to drugie tylko na przedłużenie życia od kilku do kilkudziesięciu miesięcy. Pacjent podejmuje decyzję czy je akceptuje, bo fajne nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Tlen czysty niestety po pewnym czasie prowadzi do śmierci . Nalicza się jednostki toksyczności mózgowej i płucnej . Każdy płetwonurek używający do oddychania mieszanek nitroxowych musi miec tego świadomość . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja W dniu 15.05.2024 o 20:23, Shock napisał: No palec wisi nad myszka by w odpowiednim kliknąć momencie i uciąć temat... Czyzby cos w rodzaju kompleksu boga w mikrowydaniu? ? Dokladnie z tej przyczyny ja nie nadawalbym sie do moderacji. Zapewne doprowadzilbym do kompletnego rozpuszczenia towarzystwa i upadku forumowej moralnosci. A o tematy polityczne tez lubie zahaczyc, bo trudno je w obecnych czasach ignorowac. ? Natomiast powracajac do tematu - alkohol i tyton moga dla mnie nie istniec. Niechaj ich producenci bankrutuja na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja 1 godzinę temu, mr.jaro napisał: Czyzby cos w rodzaju kompleksu boga w mikrowydaniu? ? Czyżbyś szukał zaczepki... ? Możemy się zamienić na miesiąc jak chcesz zostać mini bogiem .. Obecnie na forum jest naprawdę spokojnie, trochę o to trzeba było walczyć. Jak widzisz temat nie został zamknięty bo widać ogładę i normalną dyskusję co dawniej było nierealne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja 25 minut temu, Shock napisał: Czyżbyś szukał zaczepki... ? Nie. 25 minut temu, Shock napisał: Możemy się zamienić na miesiąc jak chcesz zostać mini bogiem .. W zadnam wypadku. To by nie posluzylo ani forum, ani mnie. A potem jeszcze zalowalbys, ze na forum burdel zrobilem. ? Jak juz wspomnialem - ja sie do takich rzeczy nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja To po co takie głupie uwagi, nie pierwsze zresztą i nie tylko w tym temacie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi