POGO Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca 21 godzin temu, Ares napisał: Za ładny model jak na kombata🙂 Bo jak walczyć to w pięknym stylu... Dziś rozformowanie foremki do kabinki i przygotowanie firewalla. Instalacja gwintów. I wylaminowania 3 skrzydła... 1
Ares Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Godzinę temu, POGO napisał: Bo jak walczyć to w pięknym stylu... Ale potem szkoda tak pięknego modelu i pracy nad nim jak idzie do ziemi w walce😉 Wybieram się do was na lotnisko w odwiedziny : narazie może na 2 kółkach motorkiem a jak mnie zaprosicie kiedyś to i z modelami podjadę😁
endriuRC Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ten Andrzej to cię chyba dość mocno zmobilizował. Bo robota idzie szybko i bardzo pięknie. Brawo
POGO Opublikowano Czwartek o 13:34 Autor Opublikowano Czwartek o 13:34 W dniu 17.03.2026 o 16:29, Ares napisał: 🙂 Zapraszam ma lotnisko. Nawet na rowerku. Wpadaj w słoneczne dni i po połódniu, wtedy zawsze ktoś jest i coś rozbija... 😉
Ares Opublikowano Czwartek o 16:13 Opublikowano Czwartek o 16:13 2 godziny temu, POGO napisał: Zapraszam ma lotnisko. Nawet na rowerku. Wpadaj w słoneczne dni i po połódniu, wtedy zawsze ktoś jest i coś rozbija... 😉 Mam do Was 50km także muszę mieć te kilka godzin aby się wyrwać z domu. Nie zawsze jest to łatwe😉ale cieszę się że w Bolesławcu modelarstwo istnieje bo w okolicznych miastach stagnacja: Głogów , Szprotawa , Nowa Sól nic się nie dzieje nawet nikt za bardzo na dziko nie lata a nawet jeśli to są pojedyncze przypadki. Zawsze to raźniej nawet porozmawiać z kimś czasami . 1
Ares Opublikowano Niedziela o 18:45 Opublikowano Niedziela o 18:45 W dniu 19.03.2026 o 14:34, POGO napisał: Zapraszam ma lotnisko. Zajechałem motocykkem dzisiaj do Was na lotnisko. Porozmawiałem z pilotami którzy akurat byli. Fajne miejsce i sympatyczni ludzie. Mówili ,że akurat dziś byłeś na zawodach. Pierwsze koty za płoty także miło było! 1
Rekomendowane odpowiedzi