d9Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 ??? https://www.youtube.com/watch?v=_PnkNLyQzME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 W tych zawodach: 1. fioletowa 2. czerwona 3. zielona 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Granacik napisał: W tych zawodach: 1. fioletowa 2. czerwona 3. zielona To już marzenia indywidualne ? ? bezporadnikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 To jak same babeczki dziś na topie to mnie rajcuje takie wykonanie znanego przeboju Armina van Burrena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 jakiś czas temu na YT 18+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 oo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jarek, pytam naprawde bez cynizmu; Czy Ty przy takiej muzyce odpoczywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 No i cos przed snem : 8 minut temu, Andrzej Klos napisał: Jarek, pytam naprawde bez cynizmu; Czy Ty przy takiej muzyce odpoczywasz? TYLKO przy takiej ! Temat jest o tym czego SLUCHAMY , a nie przy czym odpoczywamy , ale zgadza sie : odpoczywam TEZ przy takiej ? Jak SLAYER mi nie zagra przed snem , to mam w nocy koszmary ........ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotter Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jakby ktoś słyszał kiedyś że Finki nie grzeszą urodą, to jest tu dowód że nie wszystkie. Pani ma fajny ciepły głos i śpiewa w języku który dla mojego polskiego ucha brzmi całkiem przyjemnie. A tu coś z Rosji. Folk-metalowa kapela "Grai" z Tatarstanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 A tu jest energia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 13 godzin temu, tytan12 napisał: A tu jest energia? Ach ci jazzowi basisci !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Po koncertach Stefana , mam zawsze problemy z wlasciwym postrzeganiem swiata i otaczajacej mnie rzeczywistosci ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zobaczcie gitarzysci ( szczegolnie od 8:20 ) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi