jarek_aviatik Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Piosnka z akcentem modelarskim i dymem z coltów w tle ?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 A mnie się przypomniało coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Pierwszy raz w tym dziale, z taka troche niesmialoscia... Ogladam sobie czasami kanal pewnego francuskiego przyjaciela...Facet jest profesjonalnym muzykiem, kompozytorem i metalowcem, tylko takim progresywnym, djentowym troche. Nie takim siekiera ciosanym, ociekajacym krwia...Opowiada o roznych rzeczach, czesto smiesznie... Wpadlem kilka dni temu na jego video, chyba z przed dwoch czy trzech lat, gdzie opowiada o tak zwanych one man band, czyli takich dziwnych ludziach, ktorzy zamykaja sie na kilka miesiecy w pokoju z gitara, syntezatorem i komputerem i tworza sami plyte od A do Z. Wymienil kilku z jego spektrum zainteresowania, ktorzy zrobili na nim najwieksze wrazenie. I co ciekawe jednym z nich jest nasz rodak, Piotrek Gruszka i jego plyta Cosmogenesis. Co ciekawe nigdy tego nazwiska wczesniej nie slyszalem albo nie pamietam. Czym predzej odpalilem i musze powiedziec, ze sluchalem juz kilka razy i jeszcze mi sie nie znudzilo. Nie kazdy cos takiego lubi, ale ja troche wczesniej cos tam probowalem grac, wiec latwiej mi moze docenic... Alors Mesdames et Messieurs. Siadamy w fotelu. Zapinamy pasy. Wkladamy dobre sluchawki. Volume na 3/4 i lecimy w Kosmos! Enjoy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Tak sobie chciałem sprawdzić kto to jest ten KULT.... ? https://www.youtube.com/watch?v=o9LzNtpjhV0 ...(oczywiście żartowałem)... I świetna muzyka na podkład przy pracy z modelami. https://www.youtube.com/watch?v=Dpp9ulYMBcc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 W dniu 20.11.2020 o 15:46, d9Jacek napisał: Jak miał dobre kiedyś teksty to miało to sens. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 eee Kazik do tej pory robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 oj tam , oj tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jakieś mientkie te Kulty wstawiacie ? To mój ulubiony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 A może to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W dniu 6.11.2020 o 16:26, grzegor napisał: Komeda - ekstraklasa. Coś w innym stylu, też Komedy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi