Viper Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 No, to skoro przypominamy polskie starocie, to proponuję zespół założony w 1969 roku, jak dla mnie brzmienie, które śmiało mogło konkurować z zagranicznymi, uznanymi w owym czasie grupami. Może w innym czasie, a przede wszystkim systemie... Zespół Klan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 43 minuty temu, Viper napisał: Zespół Klan Super, a czy wiesz Marcinie, że Klan na początku lat 70 tych grał w Medyku na Oczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Moze dzisiaj troszke TSA ? Wczoraj odszedl Andrzej Nowak ( RIP ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jarku, dobrze że przypomniałeś, kawał historii polskiego rocka. Jacku, nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 4 godziny temu, jarek996 napisał: Moze dzisiaj troszke TSA ? Wczoraj odszedl Andrzej Nowak ( RIP ) Heavy Metal World - pierwszy vinyl, jaki w zyciu kupilem... 4 godziny temu, jarek996 napisał: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 ....będzie kontynuowane...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Odszedł na zawsze Burke Shelley. Budgie już nam nie zagra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Odszedl Roman Kostrzewski . Juz nam nie zaspiewa ! https://gwiazdy.wp.pl/nie-zyje-roman-kostrzewski-zmarl-w-hospicjum-6735951271156512a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 To ja trochę zmienię nastrój. David Bowie nagrał kiedyś niezłą piosenkę "Heroes", ale to co zrobił z nią Peter Gabriel.... Dla mnie cudo, zawsze gdy tego słucham, dreszcze chodzą mi po plecach, słuchane na dobrym sprzęcie powala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Ale co Lemmy z nia zrobil !!! To jest tak za.........ty utwor , ze zabrzmi w kazdej "postaci" ? Legenda gra legende ........... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Niezłe, przyznam że tej wersji nie znałem. To jeszcze w takim razie wersja Moby`ego i Mindy Jones A piosenka rzeczywiście świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Niedawno zmarła Betty Davis i przypomniałem sobie o innej znanej postaci z nazwiskiem Davis, tym razem Bette, aktorce, a nie wokalistce. I od jednego skojarzenia do drugiego przypomniała mi się piosenka Kim Carnes (też już nie żyjącej) Bette Davis eyes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Potężne bębny Tony Williamsa. Dziś nieprzypadkowo - RED ALERT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodiJack Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Kiedy cover jest lepszy od oryginału ... W drodze na lotnisko jak posłucham "energetyka", to model "zapyla" aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Fajny teledysk, ale na lotniskowcu tym paniom musi być zimno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Tym chłopakom musi być ciepło Całość materiału nakręcono na pancerniku USS Missouri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 19 czerwca zmarl Brett Tuggle , znany miedzy innymi z Fleetwood Mac , no i oczywiscie grajacy ( i komponujacy ) u Davida Lee Rotha. Oto jeden z jego utworow : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 oEchhhh dchodzą a ja z innej beczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi