modele-info Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam. Mam przyjemność przedstawić Wam nową stronę poświęconą modelarstwu. Strona już działa! Serdecznie zapraszam do bieżącego zapoznawania się z nowymi artykułami. Dopiero zaczynamy, ale już niedługo zbiory będą pokaźne - przeznaczone dla wszystkich modelarzy, nie - modelarzy, osób chcących zająć się tym pięknym hobby. modele-info.pl Zapraszamy!
hubert_tata Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam, zerknąłem na stronkę i mam drobną uwagę: ja, my... czyli kto ? Podobnie jest tu na forum ==> wpis raczej do skasowania ze względu na regulamin (wiek, skąd, imię - wszystko wypełnione, tylko po co wpisywać głupoty) Powodzenia
young Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 biorąc pod uwagę bieżącą zawartość strony to żenada. Nie rokuje to kontynuacji zero jakiegokolwiek wysiłku i chęci!
pietka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Panowie Dajcie człowiekowi szansę! ALe z Hubertem zgadzam się w całości. W zasadzie anonimów nie czytam ale zajrzałem, i też NO COMENTS.
Irek M Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Oj tam, nie odbierajcie wiary...nie pamiętacie jakim hiciorem było forum Voltariela? Może to ta sama osoba tylko już po nabraniu doswiadczenia
pacek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 o matko boska , toż to jakiś geniusz, on wszystko wie i do tego profesjonalista
modele-info Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 o matko boska , toż to jakiś geniusz, on wszystko wie i do tego profesjonalista Rozumiem krytykę, ale nie rozumiem takiej ironii.
kojani Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Rozumiem krytykę, ale nie rozumiem takiej ironii. A to proste - reklamujesz się ze stroną na której nic nie ma, na dość profesjonalnym forum, więc czego oczekujesz ? Żeby coś reklamować, trzeba to coś mieć, a tak - tylko "palisz" swoją stronę, kto tam zajrzy po raz drugi ? Nic oglądać można wszędzie, nie trzeba specjalnie zostawiać sobie linków do takich stron. Kojani
modele-info Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 W drodze sprostowania. Strona modelarska, więc informacja o niej niech sobie będzie. Chyba nikomu nie przeszkadza.
robertus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Z mojej strony: Przeczytaj regulamin.
Irek M Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 W drodze sprostowania. Strona modelarska, więc informacja o niej niech sobie będzie. Chyba nikomu nie przeszkadza. Jedynym elementem modelarskim tej strony - przynajmniej do wczoraj - była fotka modelu - jako logo(?),a ściągnięta z netu. Swoją drogą ciekawe czy jej autor wyraził zgodę...
modele-info Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Na stronie pojawiła się informacja o Mistrzostwach Świata Śmigłowców Zdalnie Sterowanych oraz Mistrzostwach Europy Balonów na Ogrzane Powietrze( obie informacje z odnośnikami, opisami, zdjęciami) Zapraszam, modele-info.pl
robertus Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Po pierwsze: Doprowadź swój profil do zgodności z regulaminem. Po drugie w Powitalni się witamy nie reklamujemy. Po trzecie, jeszcze jeden taki numer i się pożegnamy.
Rekomendowane odpowiedzi