koma22 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Gratuluję wszystkim pięknych lotów fajnym modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam wszystkich posiadaczy Falcona i nie tylko. Temat mocno ostygł więc go troszeczkę odświeżę . Po długim oczekiwaniu dotarł do mnie jeden z pierwszych egzemplarzy z nowej wytwórni Pana Leszka. Model w malowaniu nieco innym niż wszystkie, malowanie to było wykonane na moją prośbę. Oto wyposażenie jakie mam zamiar zastosować. Silnik Mega ACn 22/35 850kv 0,85kw Regulator YEP 80A Łopatki Aero Naut 15x8 Kołpak turbo Serwo 6x Turnigy-S306G Ubec Turnigy 7,5A Zasilanie będzie zorganizowane z jednego pakietu SLS APL Magnum 45/90C 4S pojemność podam po zmontowaniu wszystkiego w jedną całość. Wiem że o tym modelu jest bardzo dużo, ale wszelkie sugestie i spostrzeżenia mile widziane. Oto kilka fotek mojego nabytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No nieźle w tym malowaniu wygląda Na bogato ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No nieźle w tym malowaniu wygląda Na bogato ... Jak będzie tak latał jak wygląda to faktycznie będzie na bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak będzie tak latał jak wygląda to faktycznie będzie na bogato Będzie latał jeszcze lepiej niż wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Gratulacje piękny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Składaj i wstawiaj foty A co do możliwości lotnych podzielam zdanie Konrada, będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzięki chłopaki za ciepłe słowa coś mi się wydaje że jak będzie dobrze latać to szybowce laminatowe zostaną na dłużej ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 coś mi się wydaje że jak będzie dobrze latać to szybowce laminatowe zostaną na dłużej ze mną Niech Ci się nie wydaje ,to pewne że Cię "wciągnie" w laminaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Również gratuluję nowego nabytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Szybko zapomnisz o piankach i tartakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tomek, trochę mnie poskręcało z zazdrości ale mimo wszystko chylę czoła Model prezentuje się bardzo dobrze. Dzięki czerwonym dodatkom będzie szybki. Ferrari też jest szybki bo jest czerwony Kartę do YEPa kupiłeś ? Ja jeszcze czekam bo cały czas "beck order" na HK. Będę śledził relację. Nie ograniczaj się w opisach i dokumentacji Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ... coś mi się wydaje że jak będzie dobrze latać to szybowce laminatowe zostaną na dłużej ze mną To jest pewne jak 2x2=4 że spodobają Ci się modele laminatowe bo taka jest droga rozwoju dla szybowników. Co nie znaczy że za jakiś czas pewnie zatęsknisz i znów wrócisz do drewniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Pianki sie przydają do wygłupów. Drewniaki do zabawy gdy laminatu szkoda, jest za ciężki lub zaniemógł z jakis względów. Wiec nie ma sie co ich pozbywać ani na nie sie obrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Pianki sie przydają do wygłupów. Drewniaki do zabawy gdy laminatu szkoda, jest za ciężki lub zaniemógł z jakis względów. Wiec nie ma sie co ich pozbywać ani na nie sie obrażać. Racja! Też zatęskniłem za drewniaczkiem. Mam jeszcze jednego 2,7m na SD7055-pamiątka po ojcu. Serwa ,odbiornik,waga i lecieć.(kadłub od Jakuba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Mateusz zazdrościć nie ma czego kartę do regielka będę zamawiał jak się coś więcej uzbiera, aczkolwiek gdybyś zamawiał to chętnie odkupię . A jeśli chodzi o szybowce balsowe to rezygnować z nich nie mam zamiaru, a wręcz zastanawiam się nad kupnem czegoś w rozpiętości 3,2m np ideal lub Fantasy z top model cz. Będę szukał czegoś termicznego z możliwością lądowania w gorszych warunkach, tzn czegoś co wytrzyma więcej niż mój Mandarin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 No taki model na gorsze warunki już sobie przecież kupiłeś Co do Ideala czy Fantasy to dobry wybór ale na spokojne warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Albo jeśli laminat bardziej wejdzie w krew to przymierzę w Relaxa lub co tym stylu . W każdym razie w większą rozpiętość niż 2,20m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi