dukeroger Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 trzymam kciuki za oblot, zimno juz - dlugi nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Piekny Mustang a już myslałem że się nie doczekamy a jednak życzymy udanego oblotu i czekamy na film i relacje z oblotu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 piękna maszyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Zajebiście wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panie.... FMS może ci sprzątać po szlifowaniu! Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dzięki panowie Osobiście również jestem zadowolony, chociaź jest sporo rzeczy, które mogłem zrobić lepiej. Jeśli będzie poprawnie latał, to na pewno poświęcę mu jeszcze sporo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zielony jest taki jak na fotach czy zły balans bieli? W ogóle to rewelacja. .. :-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bez dwóch zdań wykonanie, REWELACJA !!! i aby latał pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zielony jest taki jak na fotach czy zły balans bieli? W ogóle to rewelacja. .. :-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Trochę jaśniejszy Paweł. Coś jak na zdjęciu z postu 237. Przyznam się, że ten zielony dobierałem na oko, porównując ze zdjęciami FF zamieszczonymi w necie. Wiem, że to licha metoda, ale i tak wydaje mi się ten kolor bardziej zbliżony do oryginału, niż to co jest na mustangu FMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Olive drab. Niezły odcień historyczny ma tamiya. Franki pomalowane współcześnie to słaby odnośnik. .. Ale tak czy inaczej - model wspaniały Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dzięki. Jakby co, to zawsze można przemalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jak nie zrobisz mu linii podziału blach i wnętrza kabiny to... nie oglądam tej relacji dalej .A tak poważnie - świetna, czysta robota Marcin. Tylu lądowań co startów życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wnętrze kabiny w planach, jak najbardziej, choć oczywiście nie będzie tak "wypasione" jak w Twoich modelach .Ja nie mam cierpliwości do takich detali, w tym samym czasie mógłbym zrobić kolejny model w stanie surowym . Zastanawiam się natomiast, czy robić linie podziału, jeśli będą to delikatne. Wszystko oczywiście zależy od tego, czy będzie latał. Ostatnio matka ziemia, w trybie pilnym wezwała do siebie dwa moje latadła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 to jest Mustang ... Marcin niezła robota ... trzymam kciuki za udany oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki Przemo. Czekam aż Ci się znudzi rower i odbudujesz swojego mustanga. Zimą raczej nie będziesz jeździł, więc chyba możemy liczyć na to, że wiosną ponownie go ulotnisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki Przemo. Czekam aż Ci się znudzi rower i odbudujesz swojego mustanga. Zimą raczej nie będziesz jeździł, więc chyba możemy liczyć na to, że wiosną ponownie go ulotnisz? oj będzie ciężko z jego odbudową i ulotnieniem gdyż wszystko sprzedałem a pozostał mi tylko mój me 109 który zdobi ścianę w pokoju. Niestety potrzebowałem gotówki żeby odbudować i doinwestować sprzęt żeby nie zawiódł w górach teraz jeszcze tworzymy team zjazdowy więc jeszcze nasz szarpnie po kieszeni same ciuchy ... ale żeby nie było że porzuciłem latanie ... wbrew pozorom nadal latam troszeczkę niżej i mniejsze dystansy ale latam na dowód tego film z mojego kasku z lotów nad drogą na Mosornym Groniu w Zawoi http://www.youtube.com/watch?v=jHDjynon3ko Przy okazji przepraszam za off topic nadal nie mogę się napatrzeć na Twojego Mustanga ... cudo I żeby nie było nadal obserwuje od czasu do czasu forum w końcu troszeczkę czasu na nim spędziłem Pozdrawiam i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Smiganie w DH mozna uprawiac caly rok, ja przez to aktualnie tez modele zaparkowalem na szafie i czekaja na maly przestuj rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Nie udało się dzisiaj oblatać, pogoda nie pozwoliła. Trzeba więc coś podłubać. Chciałbym sobie ułatwić składanie modelu przed lotem i uprościć połączenie elektroniki zamontowanej w skrzydle, do kadłuba. Zamierzam użyć konektora D-SUB 15 pin, co o tym myślicie? Czy przewody serw, podwozia i oświetlenia połączone w wiązkę na odcinku 15cm nie będą się wzajemnie zakłócać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Brak odpowiedzi, więc wnioskuję, że nikt z zaglądających tutaj nie ma doświadczeń z tym konektorem . Przeglądając forum, też nic nie znalazłem. Mimo wszystko, zrobiłem tak jak pisałem wczoraj i teraz wszystko łączę jedną wtyczką. Wszystko działa jak należy, bez żadnych zakłóceń, więc myślę, że patent się sprawdzi Wrzuciłem go jeszcze na wagę- 2710g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 witam,jest gdzieś filmik z oblotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi