Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piekny Mustang a już myslałem że się nie doczekamy a jednak życzymy udanego oblotu i czekamy na film i relacje z oblotu .

Opublikowano

Dzięki panowie Osobiście również jestem zadowolony, chociaź jest sporo rzeczy, które mogłem zrobić lepiej. Jeśli będzie poprawnie latał, to na pewno poświęcę mu jeszcze sporo czasu

Opublikowano

Zielony jest taki jak na fotach czy zły balans bieli? W ogóle to rewelacja. .. :-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Trochę jaśniejszy Paweł. Coś jak na zdjęciu z postu 237. Przyznam się, że ten zielony dobierałem na oko, porównując ze zdjęciami FF zamieszczonymi w necie. Wiem, że to licha metoda, ale i tak wydaje mi się ten kolor bardziej zbliżony do oryginału, niż to co jest na mustangu FMS.
Opublikowano

Olive drab. Niezły odcień historyczny ma tamiya. Franki pomalowane współcześnie to słaby odnośnik. ..

Ale tak czy inaczej - model wspaniały

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak nie zrobisz mu linii podziału blach i wnętrza kabiny to... nie oglądam tej relacji dalej   :) .
A tak poważnie - świetna, czysta robota Marcin. Tylu lądowań co startów życzę.

Opublikowano

Wnętrze kabiny w planach, jak najbardziej, choć oczywiście nie będzie tak "wypasione" jak w Twoich modelach ;).Ja nie mam cierpliwości do takich detali, w tym samym czasie mógłbym zrobić kolejny model w stanie surowym :). Zastanawiam się natomiast, czy robić linie podziału, jeśli będą to delikatne. Wszystko oczywiście zależy od tego, czy będzie latał. Ostatnio matka ziemia, w trybie pilnym wezwała do siebie dwa moje latadła :(.

Opublikowano

Dzięki Przemo. Czekam aż Ci się znudzi rower i odbudujesz swojego mustanga. Zimą raczej nie będziesz jeździł, więc chyba możemy liczyć na to, że wiosną ponownie go ulotnisz?

Opublikowano

Dzięki Przemo. Czekam aż Ci się znudzi rower i odbudujesz swojego mustanga. Zimą raczej nie będziesz jeździł, więc chyba możemy liczyć na to, że wiosną ponownie go ulotnisz?

oj będzie ciężko z jego odbudową i ulotnieniem gdyż wszystko sprzedałem a pozostał mi tylko mój me 109 który zdobi ścianę w pokoju. Niestety potrzebowałem gotówki żeby odbudować i doinwestować sprzęt żeby nie zawiódł w górach ;) teraz jeszcze tworzymy team zjazdowy więc jeszcze nasz szarpnie po kieszeni same ciuchy ... ale żeby nie było że porzuciłem latanie ... wbrew pozorom nadal latam troszeczkę niżej i mniejsze dystansy ale latam ;) na dowód tego film z mojego kasku z lotów nad drogą na Mosornym Groniu w Zawoi ;) 

http://www.youtube.com/watch?v=jHDjynon3ko

Przy okazji przepraszam za off topic ;) nadal nie mogę się napatrzeć na Twojego Mustanga ... cudo ;)

I żeby nie było nadal obserwuje od czasu do czasu forum w końcu troszeczkę czasu na nim spędziłem ;)

Pozdrawiam i trzymam kciuki ;) 

Opublikowano

Smiganie w DH mozna uprawiac caly rok, ja przez to aktualnie tez modele zaparkowalem na szafie i czekaja na maly przestuj rowerowy :)

Opublikowano

Nie udało się dzisiaj oblatać, pogoda nie pozwoliła. Trzeba więc coś podłubać. Chciałbym sobie ułatwić składanie modelu przed lotem i uprościć połączenie elektroniki zamontowanej w skrzydle, do kadłuba. Zamierzam użyć konektora D-SUB 15 pin, co o tym myślicie? Czy przewody serw, podwozia i oświetlenia połączone w wiązkę na odcinku 15cm nie będą się wzajemnie zakłócać?

post-4563-144692166143_thumb.jpg

Opublikowano

Brak odpowiedzi, więc wnioskuję, że nikt z zaglądających tutaj nie ma doświadczeń z tym konektorem . Przeglądając forum, też nic nie znalazłem. Mimo wszystko, zrobiłem tak jak pisałem wczoraj i teraz wszystko łączę jedną wtyczką. Wszystko działa jak należy, bez żadnych zakłóceń, więc myślę, że patent się sprawdzi

post-4563-14470118957_thumb.jpg

Wrzuciłem go jeszcze na wagę- 2710g

• 4 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.