piotralski Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Piotr, gdzie w tym urządzeniu jest przegub? No zapewne na styku pionu z poziomem, inaczej to nie ma siły zadziałać. Nie posiadam tego urządzenia, więc niestety nie podzielę się wrażeniami - trza googlować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Przemku, troszkę chyba nad interpretujesz... Spokojnie, ja się lekko droczę. Co do amelinium to mosz różne, opryskosz i ciągnika, może być ciągnik czerwony i farba ni zejdzie, aaa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Spokojnie, ja się lekko droczę. Co do amelinium to mosz różne, opryskosz i ciągnika, może być ciągnik czerwony i farba ni zejdzie, aaa..... Spoko, ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekkr Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 w zasadzie to ta też jest niezła http://www.multipino.pl/offer355387.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 I już pomalowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi