BRoman Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zapomniany nadajnik-nocna podróż z B.Białej do Krakowa i nazad . Model szybowca na zboczu bez włączonego odbiornika. Napęd z akumulatorami i regulatorem w buraki pastewne a reszta fajt,fajt ... Aku i regulator do dzisiaj, do znalezienia w Pobiedniku. Akumulatory Fe a regulator Kontronik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 "To nie ma wpływu na pracę silnika" - podstawowy tekst po niewielkim krecie i szybkiej naprawie przy pomocy CA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 tak, uczę się rosyjskiego.. To mi kolega zaimponował. Brawo! W dzisiejszych czasach, kiedy wszystko co "ruskie" jest be, to trudne wyzwanie. Życzę koledze by poznał kiedyś takich zwykłych, szarych Rosjan, takich z ulicy czy małych miasteczek, bo to bardzo serdeczni i przyjaźni ludzie. Przekona się kolega wtedy sam, że z charakterem Putina nie mają oni nic wspólnego.. Всего самого наилучшего для Вас.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Roman, nie przesadziłeś czasem z ilością naj? Wyszło trochę jak "najlepsiejszego" Wystarczyłoby pewnie Всего хорошего для вас. Wszystkiego najlepszego dla was. Idiomy, związki frazeologiczne i takie tam. No, ale może się nie znam... A wracając do tematu, rzeczywiście mam taką "przypominajkę" o bagnecie skrzydła w Orle. Miałem o tym sam napisać ale Marcin mnie ubiegł. Wstawię fotkę potem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Po rozgrzewce pianką, bierzesz swój dopieszczony model konstrukcyjny, sprawdzasz kabelki, BAGNET, taśmy. Jak wszystko OK to w górę. AAAA jeszcze wypadało by ustawić właściwy model w nadajniku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kiedyś umówiłem się ze Sławkiem na "górce", 20km od domu. Na miejscu zorientowałem się,że aparatury zapomniałem Obróciłem jeszcze raz i w końcu polatałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jedne z lepszych to: - "A taki ładny był - amerykański" - "Łoncy, nie Łoncy, oooo łoncy - to lece - BUM!" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zaciągnąć, oddać, iść pozbierać. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Taką naklejkę klubu modelarskiego widziałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kwintesencja modelarstwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Z duzym silnikiem i deska od klopa poleci, ale gowniano to wyglada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 To mi kolega zaimponował. Brawo! W dzisiejszych czasach, kiedy wszystko co "ruskie" jest be, to trudne wyzwanie. Życzę koledze by poznał kiedyś takich zwykłych, szarych Rosjan, takich z ulicy czy małych miasteczek, bo to bardzo serdeczni i przyjaźni ludzie. Przekona się kolega wtedy sam, że z charakterem Putina nie mają oni nic wspólnego.. Всего самого наилучшего для Вас.. I to jest prawda... Oni , każdy z osobna, są wspaniali Coś jak gremliny. Osbno, mili przyjaźni, że do serca przyłóż, ale jako nacja, stają się nieobliczalni I nie raz mieliśmy tego przykłady I nie, zebym był ksenofob jakiś,czy inny rasaista... Sam mam tam paru kumpli, i bardzo ich cenię i szanuję ale jacy oni wszyscy razem są , kazdy widzi. A.C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 To nie oni razem tylko ichnia władza , która od obalenia Jelcyna umacnia się kosztem narodu. Polecam książkę Jurija Felsztinskiego : Korporacja zabójców.Dokładna i szczegółowa diagnoza raka jakim jest władza w rosji , opis pochodzenia konkretnych kacyków i putinowskiego obozu władzy, służb typu FSB i metod jakimi się te osobniki posługują. Oczy się otwierają natychmiast......... Dla wytrwałych polecam film na YT pt. Przewrót ideologiczny; kazdy kto pamięta stan wojenny zobaczy nastęone do dziś lata i wydarzenia jak w zwierciadle. A wykładowca? Trochę was zaskoczy kim jest ta osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SRB Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Rosja to bogaty kraj biednych ludzi. Też słyszałem, że zwykli Rosjanie są mili i gościnni, jednak jak pooglądałem filmiki z YT co się dzieje na ich drogach to mam wątpliwości. Na jednym nawet gość z ręką w gipsie wyskakuje z bejsbolem na drugiego kierowcę. Trochę już jeżdżę po Polsce, ale takich scen jak tam nakręcili w ciągu miesiąca to nie widziałem nigdy. Ile samochodów ma kamerki? Parę procent pewnie. To ciekawe co się tam dzieje, jak nikt nie nagrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Proponuję nie odbiegać od tematu za bardzo na wschód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Proponuję nie odbiegać od tematu za bardzo na wschód Rosja to bogaty kraj biednych ludzi. Też słyszałem, że zwykli Rosjanie są mili i gościnni, jednak jak pooglądałem filmiki z YT co się dzieje na ich drogach to mam wątpliwości. Tylko jedno zdanko. A jacy my jesteśmy wobec swoich, a obcych, zwłaszcza z zachodu ? Wystarczy naszych kierowców w CB posłuchać.. (pardon, wyszły dwa..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Znalazłem tu na forum, MASK jest twórca "Z tymi elektrykami, to troche jak z piwem bezalkoholowym - niby go wiecej wypijesz, ale co to za przyjemnosc ;)" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Przed lotem zawsze czytam instrukcję (nie do końca, ale czytam) a po każdym krecie powtarzam:" ... i wylądował " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Zaginiony dron... (modelarz kolejowy, ciekawy "przyrząd" do cięcia listewek) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Czy akrobacja jest trudna? To zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi