Łukasz.S Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 A właśnie ze nie do końca ???? Mucha ma tylko ,,skrzydełka,, ???? (no na razie jeszcze bez foli bo poszła do remontu) ????
sbogdan1 Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 A właśnie ze nie do końca Mucha ma tylko ,,skrzydełka,, (no na razie jeszcze bez foli bo poszła do remontu) Łukasz o muszce nie wiedziałem ale gdybyś się zdecydował pozbyć tego w którym masz silnik to ja jestem pierwszy w kolejce
Łukasz.S Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Lotnisko działa już na całego tylko trawki brakuje, ale już kiełkuje (ale mi się zrymowało ) tak że na przyszły sezon powinno już być zielono Podstawa na lotnisku to flaga i oczywiście RWD 5 i Piper A tydzień temu było tak: Lotnisko działa już na całego tylko trawki brakuje, ale już kiełkuje (ale mi się zrymowało ) tak że na przyszły sezon powinno już być zielono Podstawa na lotnisku to flaga i oczywiście RWD 5 i Piper A tydzień temu było tak:
Leszekm35 Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Super zdjęcia Łukasz jutro jadę podmienić aku myślę że zieleń będzie już bardziej widoczna
Krzysiek "Viper" Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Widoki piękne. Fajne towarzystwo. Szkoda że mam tam tak daleko
Grzesiek1 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Musisz tylko 20min wcześniej wyjechać i bedzie jak kiedyś hehe.
Leszekm35 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Zgadzam się z Grześkiem
sbogdan1 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Krzysiu nie mędrkuj już tak z tą odległością, przecież nie jeździsz co tydzień lub częściej. Wielkość modelu składanie i rozkładanie czasowo też w niczym Cię nie ogranicza.Rezerwujesz czas zabierasz klamoty i w drogę,raz można poświęcić czas na powiedzmy całodniowy wypad.
Deem Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Czy w niedziele latacie? Wpadł bym się pogapić.
Leszekm35 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Latamy zapraszamy ma być piękna pogoda
Krzysiek "Viper" Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Musisz tylko 20min wcześniej wyjechać i bedzie jak kiedyś hehe.Grzesiu chyba chciałeś powiedzieć 40 minut Jechałem 1,5 godziny ostatnio. Do Choczni kilka razy zajechałem w 50 minut. Do Raciborza ktoś mówił że nie jedzie na piknik bo jest 1,5 godziny drogi Jak to mówią punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. No Boguś nie powiedziałbym bo skręcanie łopat głowicy też swoje zajmuje. Ale masz rację że często nie będę jeździł to w sumie może te zasrane " remonty " się skończą na Krakowskiej i objazdy. Acha !!! I żeby nie było że tylko narzekam. Bardzo się cieszę że jest to lotnisko w Bugaju bo wiem że jest to miejsce gdzie latają moi kumple z lotniska. Daleko nie daleko ale jest tam i tam mogę się spotkać z ekipą I to jest najważniejsze !!! Boguś latacie jutro w Nowej Wsi? Może bym podjechał Tu nie muszę mędrkować bo nieporównywalnie bliżej mam W niedzielę niestety mam imprezę rodzinną. Obecność obowiązkowa
sbogdan1 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Z pewnością będą latać.Ja upalałem model w tygodniu, może podjadę na lotnisko.Będziemy w kontakcie.
Grzesiek1 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Nie wiem Krzysiu czyś Ty jechał przez Kraków ale do nas z choczni jest 15km tylko różnicy.
Krzysiek "Viper" Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Grześ przejedź sobie trasę Chocznia - Bugaj. Korek od wlotu na pierwsze rondo w Wadowicach do ostatniego ronda kierującego na Barwałd. Masakra. Nie mówię już w ogóle o tym co się wyprawia na odcinku Bielsko-Kozy. Może jak te całe remonty kiedyś się skończą to pojadę tyle czasu ile mapy pokazują
Leszekm35 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Najgorsze są te jebane korki więcej nerwów niż kilometrów do przejechania masakra.... 1
Łukasz.S Opublikowano 12 Października 2018 Autor Opublikowano 12 Października 2018 To trzeba przylecieć ????
Leszekm35 Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Pakiety się ładują Jutro dajemy czadu panowie haha
wiesiek_kr Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Ekipa lataczy FPV baterie ma juz naladowane:) Bedziemy od samego rana. Do zobaczenia.
Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Pakiety się ładują Jutro dajemy czadu panowie haha Miłego latania !!! Pogoda jest igła Leszek ta Twoja Cessna Cardinale nawet bez skrzydeł jest pikna ! A co dopiero jak nią latasz Czekam na foto i video reportaż O Grzesiu i jego RWD nie zapominajcie Pozdrowienia z Bielska dla całej ekipy!
Rekomendowane odpowiedzi