Leszekm35 Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 dokładnie tak byle by zajebiści byli jak cała nasz ekipa ? buraków nam nie potrzeba hahahah
Krzysiek "Viper" Opublikowano 28 Lipca 2020 Opublikowano 28 Lipca 2020 20 godzin temu, Janek.T napisał: to fajnie coś się dzieje nowego co nie , a chętni do latania u nas na lotnisku są zawsze mile widziani I to jest zdrowe podejście Janku. Jak widać u nas może latać wszystko i da się to pogodzić. Szybowce, samoloty, jety, heli , PPG. Ludzie fajni. Klimat super. A lotnisko coraz lepsze. 20 godzin temu, Leszekm35 napisał: dokładnie tak byle by zajebiści byli jak cała nasz ekipa ? buraków nam nie potrzeba hahahah Leszku ekipę mamy zgraną. Ja buroków osobiście nie znam. Generalnie modelarze to fajni ludzie.
Łukasz.S Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Opublikowano 28 Lipca 2020 Chłopy ? ja to po ostatniej sobocie mało ze szczęścia nie zwariowałem bo tak fajnie bylo. Szumiało, gwizdało, coś tam nawet się w powietrzu tłukło i co z tego jak i tak było super ? Tak wygląda lotnisko z powietrza Troszkę modeli 2
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 Super fotki Łukasz !!! Jest dowód że mój Bolkov latał ? Fajnie było ?
Janek.T Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 A w niedziele piękna pogoda to powtórka z zeszłego tygodnia musi być i chętnych zapraszamy
SoonGooku Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Mieszkam w Kleczy Dolnej, jeśli mógłbym wpaść popatrzeć jak latacie, podpytać to chętnie wpadnę przymierzam się do jakiegoś zakupu powoli
Leszekm35 Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Cześć nie ma sprawy zapraszamy w niedzielę po południu będziemy na lotnisku pozdrawiam
Picasa127 Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 Dziękuje bardzo wszystkim za przekazanie 1% podatku. ...trochę ten proces zajmuje naszym urzędom ale na szczęście wypłata z fundacji trwa już tylko do tygodnia po przedstawieniu faktur za leki. Jeszcze raz dzięki. Fundusze na pewno zostaną dobrze spożytkowane. Konrad Migdałek
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 W dniu 31.10.2020 o 11:47, Picasa127 napisał: Dziękuje bardzo wszystkim za przekazanie 1% podatku. ...trochę ten proces zajmuje naszym urzędom ale na szczęście wypłata z fundacji trwa już tylko do tygodnia po przedstawieniu faktur za leki. Jeszcze raz dzięki. Fundusze na pewno zostaną dobrze spożytkowane. Konrad Migdałek Zdrówka Konrad !!!
Janek.T Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Otwarcie sezonu 2021 na naszym lotnisku modelarskim, oblot nowej Cessny oraz Iskry. Dzień był bardzo ładny i loty udane. 3
Lucjan Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Czy udał się oblot ISKRY ? Jest jakiś film z lotu ? Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Grzesiek1 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 W końcu jakiś ruch w naszej grupie;) zmotywowany, że moja Cessna poleciała muszę pomalować maskę! Filmik będzie taki forumowy;) po lakierowaniu. Pomiędzy właścicielem a iskrą zaiskrzyło;) będzie piękna!
Leszekm35 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Pogoda była bajeczna cosik się polatało
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Super chłopaki !!! Ja niestety nie dotarłem na te obloty. Samoloty piękne. Będzie się działo w sezonie ?
Janek.T Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Oto filmik z oblotu ISKRY kolegi Roberta. Lata bardzo ładne, pilot zadowolony. 2 1
ahaweto Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Piękny lot !!! Gratulacje ! Najlepsze słowa komentarza " o przeżył" ?
Janek.T Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Teraz po udanym oblocie Iskra pójdzie do malowania 1
Grzesiek1 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Oblot mojej Cessny. Od pierwszej kreski w cadzie po oblot w związku, że sam rysowałem jako pierwszy model, byłem potrójnie zestresowany. Widać przy oblocie. Ale kolejne loty były już całkiem spoko. Do lądowania da się kilka razy wolniej;) 2
Andrzej Klos Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 14 godzin temu, Janek.T napisał: Oto filmik z oblotu ISKRY kolegi Roberta. Lata bardzo ładne, pilot zadowolony. Gratulacje! Troche mi zal podwozia i jego zamocowania na tej trawie!
Janek.T Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Taki model Grzesiu jak się samemu zbuduje i fajnie lata to naprawdę cieszy Andrzej masz racje ale jak na wiosnę wykosimy nisko to będzie dobrze 1
Rekomendowane odpowiedzi