Skocz do zawartości

Relacja budowy Bird of Time

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czemu masz takie wielkie buty? 

Bym mógł włożyć w nie moje wielkie 13 to letnie stopy !

A czemu piszesz "silnika" zamiast silnik ?

Bo gram w gramatyczne kulki na gramatyczne bramki !

A czemu masz nas za idiotów ?

Powinno być: wielkie 13-letnie stopy!

Znaki interpunkcyjne piszemy razem z wyrazem poprzedzającym.

Odpowiedź na trzecie pytanie: może dlatego?

Opublikowano

Powinno być: wielkie 13-letnie stopy!

Znaki interpunkcyjne piszemy razem z wyrazem poprzedzającym.

Odpowiedź na trzecie pytanie: może dlatego?

Dziękuję i zastosuję innom razom.

Opublikowano

Dajmy spokój temu jakie kto ma wielkie stopy i skupmy się bardziej na tym jak idzie koledze praca

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Poperiam, paczka zamówiona, chciałoby się dzisiaj polatać ehawkiem bo pogoda idealna ale nie ma jeszcze akumulatora, dopiero w poniedziałek przyjdzie. Z uszami Narazie się więcej nic nie dzieje. Foli nie zamawiałen ponieważ odnalazłem dużo srebrnej i uznałem że będzie super wyglądać w takim połączeniu

Opublikowano

No niestety muszę się przyłączyć do kolegi mayster w kwestii koloru a tak w ogóle to na zdjęciu wygląda ta folia na porysowaną i pozałamywaną.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kolor rzecz gustu, mnie bardziej niepokoi klapka gdzie jest pod nią serwo, pomyśl jak cos się stanie z serwem- np.tryby pójdą, będziesz musiał ciąć juz nałożona folię, do tego wyrywać już przyklejoną balsę.

Opublikowano

Prawda, folia ma takie lekkie smugi ale to jest po żelazku i z doświadczenia po kilku lotach zniknie. Model pokrywam tym co mam ponieważ:

- nie mam wiele pieniędzy

- najpierw muszę użyć tą folię którą mam

Pyton, serwa specjalnie wzięłem wysokiej klasy z metalowymi trybami, przed kupnem się poradziłem z tymi którzy ich używają. Serwa według mnie dłużej przeżyją niż sam model.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Alek, nie pomyśl sobie że Cię krytykowałem.Włożyłeś w model całe serce co było widać, ale moim zdaniem poszłeś na skróty i stąd moja wypowiedz że ta folia to nie to! Nie masz pieniędzy, ale kto Ci się każe śpieszyć.Kupiłeś porządne serva, wykonałeś kawał roboty to i w czasie najbliższym byś kupił ładną folię a tą pozostawić na coś w przyszłości.Podjąłeś decyzję taką,  to działaj dalej.Powodzenia i oglądam z ciekawością. ;)

Opublikowano

Srebrna folia z hobbyking

Tej akurat nie znam.

Efekt trochę mi wyglądał jak srebny SolarFilm Lite, z tamtą folią to choćby człowiek się pociął to wiele ładniej by nie zrobił (ale tylko ze srebrną inne kolory były ok).

IMO lataj na czym jest, folię zawszę można zmienić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.