Pioterek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Wiem że Suchocki zbudował wersję PZL P-8, na filmie wygląda wielkością podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Szybowcem można i poszaleć ale wracając do tematu ma ktoś pomysł czym zabezpieczyć płozę ogonowa z duralu na czas startów i lądowań z betonowego pasa? guma, sklejka ....??? Witaj Krzysiek. Może to http://allegro.pl/teflon-1mm-tarflen-ptfe-plyta-100x100-na-uszczelki-i5952377204.html się nada? Gratuluję modelu. Mam nadzieję, że uda mi się zobaczyć go w powietrzu w Wilczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 A w sobotę czy w niedziele będzie można go pogladac, bo nie wiem w jaki dzien jechac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Przyjadę w niedziele, myślę że się będzie więcej działo, w sobotę niebo opanują wicherki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ale pokołowała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 W Wilczych Laskach PZL prezentował sie przepięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Piękny model ! Tylko czemu tak szybko latasz? To nie "wyścigówka" czy inny akrobat . Wolniej! Więcej realizmu . Mam pytanko: Jakim kolorem pomalowałeś pierścień kolektora wydechowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witaj ! Piekna maszyna - gratulacje!Zyczę Ci wielu udanych realistycznych lotow z długimi startami i idealnymi lądowaniami. Pozdrawiam Lucjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 na moje oko to "grzeje" w granicach stówy, a skala to jakieś 1:3 albo 4 , no to prawdziwemu dawno by skrzydła "odeszły" . Grubo za szybko lata. No ale modele tak mają. Baaaaardzo ciężko jest uzyskać realistyczną prędkość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Realizmu nawet z lupą nie widać.... Gdyby nie błyski lakieru - Rata jest najbliższa realizmem z wszystkich oglądanych na tym kanale filmików. Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Znalazłem film P.11 który chyba był robiony u nas w kraju To ty Krzysiu z Kanady jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wojtek chciałbym być Teraz to podobno nie problem,przyjmują naszych jako uchodźców politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Arek to co widać to jest szpachlówka w aerozolu Motip na bazie nitro, na to przyjdzie jeszcze podkład szary a na koniec lakier. Nie boje się bo miałem tak robione balsowe kadłuby zabezpieczone tą folią i lakierowane, były używane i są na zboczu gdzie się ląduję bardzo nieprzyjaznym terenie na razie nic nie złazi. Najlepiej jak by ta folia była w kolorze aluminiu mozna by zrobić naturalne ślady eksploatacji i chyba zakupię na skrzydła i usterzenie. Odświeżę temat, bo w inny sposób nie mogę się skontaktować , co to za folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zdaje się, że kolegi horn3ta nie ma już na forum. A szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zdaje się, że kolegi horn3ta nie ma już na forum. A szkoda... Rzeczywiście szkoda , fajna relacja, może ktoś wie co to za folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Folia Oracal np.: http://sklep.lambda.pl/pl/c/Oracal-551-8-letnia/20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Folia Oracal np.: http://sklep.lambda.pl/pl/c/Oracal-551-8-letnia/20 Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zdaje się, że kolegi horn3ta nie ma już na forum. A szkoda... Dzięki uprzejmości Zbyszka (Biniu 98) podaję: KONTAKT Z KRZYŚKIEM -FACEBOOK (LOTNISKO MODELARSKIE FORDON ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Tak dla informacji: Tata żyje i ma się dobrze, nawet coś tam majstruje w wolnych chwilach http://rcclub.eu/viewtopic.php?f=14&t=10354 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 ... nawet coś tam majstruje w wolnych chwilach http://rcclub.eu/viewtopic.php?f=14&t=10354 Dobre... coś tam. Mi szczena po prostu opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi