matiss333 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 jest o całkiem innym kształcie i więcej wystaje do góry
AMC Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Witam koledzy mam takie pytanie zmieniłem dorobiłem owiewkę silnika o trochę innym kształcie i nagle samolot zaczął wariować czyli samoczynnie leci góra dół czy to może być ta owiewka??? Najprościej załóż z powrotem starą i wykonaj lot próbny. Da prawie pewność.
mirolek Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Zmieniłeś może środek ciężkości na bardziej tylny i model stał się bardziej wrażliwy na SW a to skutkuje zwykle nerwowymi ruchami drążka w efekcie czego model "podskakuje" do góry i w dół. ms
matiss333 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Witam koledzy z racji tego że mój model spalinowy sprawia mi wiele trudności rezygnuję z modeli spalinowych.Modelem elektrycznym latam już sobie swobodnie, i zatem mam pytanie czy ktoś nie ma ochoty zaopiekować się modelem spalinowym w zamian za elektryczny ? model ma wstawiony nowy silnik ASP 32 jeszcze nie dotarty do końca itd pozdrawiam Mateusz
matiss333 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Witam wszystkich chce się pochwalić nowym zakupem https://www.modelmotor.pl/multiplex-fun-cub-140cm.html czekam na paczkę niedługo zdjęcia ze składania pozdrawiam:) Silniczek jaki zakupiłem to: - silnik E-MAX GT2812/10; 970 RPM/V - serwa lotki,klapy Hitec HS-55 - serwa ster kierunku i wysokości HITEC SERWO HS 81 -regulator RAY REGULATOR OBROTÓW R-50SB (50A)+SBEC (1RC22012) AIR/H
matiss333 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Witam jeszcze raz jako że jestem młody i nie znam się tak jak wy koledzy podpowie ktoś jak podłączyć to wszystko jak zmiksować kanały nie posiadając kabla Y >? mam aparaturke FlySky FS-i6 odbiornik był w komplecie
JakubPtaszyk Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Kolego, to że jesteś młody, cie nie usprawiedliwia. Rozumiem że któryś ze starszych kolegów miał by problem. Czytałeś chociaż instrukcje od swojej aparatury? Jak już przeczytasz podstawy i poszukasz informacji w internecie, to na sto procent uzyskasz pomoc. Nie wiem jak inni ale jak dla mnie to jesteś najbardziej leniwym użytkownikiem tego forum.
matiss333 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Spoko dzięki JakubPtaszyk za odpowiedz
pietka Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 To juž przegiąłes młody. Weź się za czytanie i myśl bo zniechęcisz kolegów z forum całkowicie. Czy jak idziesz zrobić siku to też się pytasz na necie jak to zrobić? Wysłane z mojego D2203 przy użyciu Tapatalka
JakubPtaszyk Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Heh, chciałem być delikatny ale widać to nie tylko moje zdanie. Ps do admina: Cesny już nie ma, czy temat nie powinien zostać zamknięty?
Shock Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 czy ktoś nie ma ochoty zaopiekować się modelem spalinowym w zamian za elektryczny Jakub ,przeczytaj powyższe zdanie i zastanów się czy istotna tu jest cena...(o ile o to Ci chodzi)
JakubPtaszyk Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Autokorekta. Przepraszam już poprawiłem. Cessny nie ma, nie ceny. Kolega jakby rozpoczął nowy temat w starym.
Shock Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Czyli zgodnie z życzeniem autora zamykamy.
Rekomendowane odpowiedzi