robertus Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Oj dobra już... bo już się spalam. Buraka strzeliłem. Dziękuję za miłe słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witam Królu Świetnie wyszedł ci pojazd Lucynki i chyba lata lepiej niż oryginał ,choć musisz dopracować zasilanie na bardziej ekonomiczne jak w drugiej części filmu P.S obejrzeć do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Troszke go pomaziałem. Szału nie ma bo to tylko czarny Po malowaniu przytył do 520gram do lotu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 No ja pi....! i już masz paliwa na 5 min lotu, nie dziękuj ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Projekt zakończony sukcesem 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Śliczny i fajnie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Lubię takie nietypowe konstrukcje. Lubię jednak też jak można nimi coś pokręcić. Da się tym robić chociaż beczki i pętle? Pytam, bo jakoś na filmikach nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja zamawiam płaski korek na plecach!;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Przy pierwszych lotach testowy nie kręci się akrobacji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Pętle spoko. Beczki jeszcze nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie wiem czy tylko mi się przez moment zdawało, ale w środku jednak chyba malutki Robercik Więckiewicz siedział, bardziej niż sugerowana pani. Ale to nie zmienia faktu, że JESTEŚ GOŚĆ Robercie- gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Zastanawialiście się co Twardowski jadł na księżycu? Ano to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Szacun i pokłony :-) Zalinkowałem koledze z Allegro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A tu właściwy film z latania. przepraszam za szumy wiatru, trochę wiało bardziej niż zwykle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Fajne. Odnoszę wrażenie, że doskonałość tego latawca jest bliska zeru i bez silnika daleko nie poleci :-) Model świetny. A ja czekam na kontynuacje Twojej relacji z budowy IŁ-28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Szybuje normalnie, zobacz na innych filmach gdzie mniej wieje. Co do iła to po drodze jest jeszcze 29ty. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Bardzo fajnie wygląda , dorobić efekty pirotechniczne i mamy Twardowski 3- DISCOVERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Fajny pomysł na film i model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 szacunek, szacunek wasza Wysokość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi