Shock Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 A tam Łukasz ..świszczy bo szpary tu i ówdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafModel Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Gdzie można takie cudo kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Imienniku ,model jest polskiej produkcji i budowany na południu Polski,niedaleko od Nas. Z racji szacunku dla producenta nie szastamy oficjalnie cenami i namiarami (choć to żadne tajemnice) co nie oznacza że na PW nie podeślę info /tel do P Michała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Shock to kupa śmiechu co piszesz o szacunku do producenta i nie szastaniu oficjalnie jego namiarami? Chyba, że to modele tylko dla wtajemniczonej elity? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 a może producent robi modele przy okazji, a zarazem nie ma ochoty upubliczniać swoich danych? Taka subtelna różnica pomiędzy musieć a chcieć. Choć sentencja Rafała zabrzmiała jak formułka przedstawiciela handlowego :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Shock to kupa śmiechu co piszesz o szacunku do producenta i nie szastaniu oficjalnie jego namiarami? Chyba, że to modele tylko dla wtajemniczonej elity? O to chodzi ! żeby było wesoło ,śmiech dobrze wpływa na wszystko ,szczególnie na mięśnie,mimikę twarzy.. Zawsze możesz omijać ten temat jeśli tak Cię rażą dyplomatyczne,omijające wypowiedzi dotyczące zakupu modelu A że dla wtajemniczonej elity ,poniekąd racja...ta elita to ludzie którym się chce wykazać trochę wysiłku ,chęci do kontaktu z producentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Elito gdyby producent nie miał ochoty upubliczniać swoich danych to by nie było oficjalnego kontaktu do niego w internecie. A taki kontakt jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Skoro jest kontakt i go znasz to po co zawracasz głowę, zadzwoń zamiast marudzić i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie do mnie było pytanie gdzie można takie cudo kupić. Czy to problem odpisać jeżeli ktoś pyta gdzie kupić? Czy trzeba zbierać punkty żeby awansować do wtajemniczonych? Chyba po to jest forum żeby wymieniać się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Elito gdyby producent nie miał ochoty upubliczniać swoich danych to by nie było oficjalnego kontaktu do niego w internecie. A taki kontakt jest. Jest w internecie? Czy był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Eryk skoro jest w internecie to podaj link do tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1351 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zajmuję się sprzedażą dosyć drogich rzeczy przeznaczonych pod "specjalnego" klienta. Nie zdarzyło mi się jeszcze, aby klient pytający o cenę cokolwiek kupił. Jeżeli pytają o cenę, wiem na 100%, że nie kupią. Podobnie jest chyba w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Milocha Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie jestem w elicie a jednak mam namiary, czyli jest w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 O to chodzi ! żeby było wesoło ,śmiech dobrze wpływa na wszystko ,szczególnie na mięśnie,mimikę twarzy.. ... A że dla wtajemniczonej elity ,poniekąd racja...ta elita to ludzie którym się chce wykazać trochę wysiłku ,chęci do kontaktu z producentem. Chejjj Elitarne grono, nie przesadzacie troszkę? Są jeszcze inne szybowce z kontaktem bezpośrednim lub pośrednim. Co będzie jak nagła moda na Toxica się skończy? Czy powinno mi być głupio, że nie marzę o Toxicu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 To nie nagła moda. To ewolucja. Choć dziwne że grupowa. Koledzy w końcu zrozumieli Byle by modeli w zapale nie rozmaŻali. Ale tą modę czy ewolucje skutecznie może zakończyć sam producent :| Marek - masz racje - przy pewnym asortymencie klient "detaliczny" bywa absorbujący i czasowo i merytorycznie. A efekt handlowy często jest mizerny. No ale wracając do rzeczy - dziś pięknie wieje. Czy zabawne Toxiki latają? Najlepiej na jakiejś górce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 No ale wracając do rzeczy - dziś pięknie wieje. Czy zabawne Toxiki latają? Najlepiej na jakiejś górce? Jurek ,zabawne Toxiki dziś nie latają bo ich właściciele się alkoholizują ale jutro i pojutrze są plany chyba że zapraszasz do Wrocławia czy w okolice na naukę f3f-u to zrobimy sobie wycieczkę P.S .czemu zabawne ?? Panowie, wobec powyższej dyskusji, nie mam zamiaru się do niej za wiele odnosić ale - Napiszę tylko że jestem prostym ,zwykłym modelarzem i mam gdzieś wyimaginowane Erykowe elity,modę czy coś o czym pisze się powyżej. Model zakupiłem po sporym okresie marzeń, oczekiwania ,kombinacji,wyrzeczeń i wcale na niego nie namawiam,nie robię płatnej reklamy,nie sugeruję że jest naj,cudem,tym jedynym. Ta relacja jest efektem chęci pokazania modelu szerszemu gronu bo tak naprawdę mało jest na ten temat w sieci ,zbyt ogólnikowo . Akurat Jurek właściwie to podsumował ,model jest etapem ewolucji w mojej modelarskiej przygodzie. Co do namiarów na producenta to nie podam tu ! publicznie prywatnego nr .telefonu do niego, na PW owszem.Kto jest faktycznie zainteresowany to bez problemu złapie kontakt co też wiele osób już uczyniło. Sam producent śledzi temat i gdyby chciał to pewnie upublicznił by swoje namiary.Są gdzieś w sieci ,świetnie ! proszę szukać ,korzystać. I proszę temat uciąć bo posprzątam (w kwestii namiarów) Faktycznie fajnie dziś wije . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Sam producent śledzi temat .... I proszę temat uciąć bo posprzątam :D To ja szybko przed porządkami. Panie Producencie, gratuluję modelu i wywołania "szału" ewolucji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A myślisz że inni znani polscy producenci modeli nie siedzą na forum ? Pokazać Ci gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A myślisz że inni znani polscy producenci modeli nie siedzą na forum ? Pokazać Ci gdzie ? Wcale się nie dziwię, że zaglądają na fora z różnych względów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Niektórzy zaglądają, ale rzadko piszą. Bo krew ich zalewa jak czytają co bardziej "merytoryczne" dyskusje, dlatego z rozpaczy nad modelarstwem piją i nie maja potem siły pisać. Choć ten wątek na razie ponoć ujdzie Rafał, dziś i jutro we Wroclawiu efczyef nie działa. I prawie cały tydzień. Powód banalny...brak wiatru. Mogę zaprosić na naukę teoretyczną przy czymś konkretnym do picia najbliższy lotny dzień to piątek (chyba) A czemu śmieszny....bo z silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi