Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jurek ,teorię coś znamy ,z praktyką to już rożnie dlatego poczekamy na wiaterek i umówimy się na latanie na jakiejś górce . W grę wchodzą tylko sobota /niedziela bo w tygodniu praca a do Ciebie ok 200 km. A potem możemy to oblać ,choćby piwem bezalkoholowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Fu! To juz wole Colę zero Najbliższe dwa weekendy mam zajęte. Rodzina i wyciągarki. Ale potem...kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Niektórzy zaglądają, ale rzadko piszą. Bo krew ich zalewa jak czytają co bardziej "merytoryczne" dyskusje, dlatego z rozpaczy nad modelarstwem piją i nie maja potem siły pisać. Jurku jak będziesz się widział z kolegami, to przeproś ich w moim imieniu, że wpędziłem ich w alkoholizm swoimi wypowiedziami na temat F3B, F3F, F3J, F5J itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Spoko. Juz sie uspokoili. Ale będzie długo o czym rozmawiać :) przy Jagerze A w przyszły weekend sa MP F3B w Inowrocławiu. Zapraszam ciekawskich . Zawsze mozna cos podglądnąć i sie dowiedzieć. Toxiki tez bedą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zabawne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Normalne. Z haczykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Pogadali a tu model trzeba promować . Dwa filmy ,w zasadzie bardzo podobne (przy jednym trochę jaśniej) a chodzi głównie o test kamery Sony HDR-CX 560 -poszukuję do kręcenia filmików lotniskowych. Kamera niedostępna już w sprzedaży,można dostać używkę , ponoć kręci rewelacyjnie.. Filmiki nagrywane w dzisiejsze pochmurne,szaro-bure przedpołudnie bez żadnych ustawień,z automatu. Ciekawi mnie jak będzie w słoneczny dzień.Już wiem że obraz w wyświetlaczu jest średnio widoczny podczas nagrywania ,czasem trzeba kręcić w ciemno ale się da . Za to fotki robi znakomite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nie wim co brzydsze. Pies czy Toxic electro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jakbyś stanął pomiędzy nimi to dopiero wybór byłby trudny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Te,te coś mi się wydaje.... Na pewno brzydszy ,chociaż Virus był zielony i był świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zielone nie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ohyda Arni Ty magiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nareszcie mądra decyzja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Gustowny pies. To jakiś wasz burek lotniskowy? Fajne filmy, dobrze że zamówiłem taki, w sensie szybowiec :-D. Juz się niezdrowo podniecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Już pisałem w temacie, to mój prywatny 8 letni buldog francuski Figo . Zabrałem go na lotnisko niech pohasa ale wolał się uwalić na trawce . Piotr ,znakomicie ,gratuluję wyboru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Pies na obronnego wygląda, dlatego się pytam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Bardzo proszę o nie wykorzystywanie fotografii mojego autorstwa do własnych przeróbek i umieszczania na forum po przeróbce. Tym bardziej że widnieje mój podpis. a jakość foty po niezbyt udanej konwersacji kolorów jest fatalna, ( proszę edytować a w rezultacie usunąć fotkę )Nie mam nic przeciwko zamieszczać w wątkach ale niech będzie w oryginale.Dotyczy postu #292Z góry dziękuję za uszanowanie mojej prośby.Rafał kamerka nagrywa rewelacyjnie, w tych warunkach jakie mieliście podczas kręcenia autofocus działał idealnie a to bardzo ważne.Jestem pewny że przy pięknej pogodzie będzie żyleta. Ja się nie dziwię psiaczkowi że się z lekka zablokował ale Twój TOX wydaje odgłosy jak pterodaktyl, odgłos cudny,świszczy na potęgę Co nie dziwi przy takich prędkościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Boguś ,w zasadzie słuszna uwaga odnośnie kombinowania z Twoimi fotkami . Krótki filmik z wyprawy na Matyskę gdzie okazało się iż nie wieje . "Wyżebrane" parę podmuchów ,trochę termiki i w sumie chwilka fajnego latania. W nagrodę że model lata znakomicie zrobiłem mu mały prezent ... Zapożyczone do testów łopatki Graupnera 17x10 zrobiły z modelu małą petardę !! :D (testowane u Marcina) Dla regulatora i Phasora to pikuś ,w zasadzie po 3 "strzałach" regulator i silnik były mocno ciepłe ,nie gorące . Myślę że potestujemy te łopatki choć to dla mnie wymiar graniczny- większe wyglądałyby po prostu nienaturalnie za duże. Tak na oko mierząc pobór prądu przez ten silnik to jest całkiem ok. Praktycznie jeden wyciąg to zużycie ok. 200 mAh z pakietu przy łopatkach 16x10. Spokojnie można zrobić 6 wysokich wyciągnięć i w pakiet wchodzi ok.1300/1700 mAh. a że ma pojemność 3000 to jest bezpiecznie. No i fotka ekipy P.S. Przy okazji - jak ktoś twierdzi że model Antares z Mawi "nie lata" to jest po prostu głupi ...(bez urazy oczywiście) lub nie widział tego modelu i powtarza stereotypy. Ten model w rękach Krystiana robi ogromie pozytywne wrażenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 W niedziele wszystko ładnie lata. Mi tez. Najbardziej mi sie kiedyś Czyżyk w dobrych rękach podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Brawo Panowie i tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi