Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Nie tajemnica ,tym bardziej że stronę wcześniej podano sklep w którym można nabyć te KST i różne serwa https://alofthobbies.com/radio-gear/servos.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ale coś widzę że Michał mnie oszukał ,na fotkach Arek ma firmową koszulkę z Toxic Team a ja nie mam ? Kup kolejny model, to dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Tomku jeżeli nie masz parcia na hamerykańskie to... http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_457_791&products_id=13063 http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_457_791&products_id=13062 http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_457_791&products_id=14872 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Tak się właśnie zastanawiam co by mi te hamerykańskie dały w moim Fascynacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wyselekcjonowane byś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Mój model dobrą połowę tańszy i wolniejszy od Toxa, więc i pewno na tych z gorszego sortu będzie dobrze śmigał. Aczkolwiek gdyby ktoś zamawiał z USA lub sklepu w którym są te lepsze to chętnie się dołożę do kosztów przesyłki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 lepszy sort kusi, co? Trzeba tylko pamiętać o dodatkowym cle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Tomku czy ja wiem czy kusi ? pewno z moim doświadczeniem i tak różnicy zwłaszcza w tym modelu nie poczuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 lepszy sort kusi, co? Trzeba tylko pamiętać o dodatkowym cle. Z vatem i tak jest taniej niż w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Hej ,hej może już dość z tymi sortami .Ma ktoś do cholery jeszcze takiego "łupa"jak ja ? ,napisze coś na jego temat ? Musiałem sobie coś napisać...przerwa w lutowaniu . Jak dobrze pójdzie to jutro/sobota zdam relację organoleptyczną z tych lepsiejszych mpxsowatych złączek ,przynajmniej będę miał lepsze jak Jurek...chociaż tyle są produkcji robbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Nie był bym tego taki pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jurek lata na zielonych a te są czarne "dla profesjonalistów", to tak jak z samochodami A na poważnie to ciekawe, czy plastik mniej płynie przy lutowaniu niż w zielonych. PS. Sprzedajcie jakiego Toxica bo widzę, że macie ich sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Czarne? Jakieś brzydkie A jak chcesz przylutować kabelki do złącza? W zielonych nic nie płynie. Wystarczy dobrze przylutować. No myśle czy nie sprzedać swojego. Ale tylko myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 A masz pomysła lepszego od tradycyjnego przylutowania zwykłą 100 W lutownicą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Możliwe ze taką mam. Ale nie wiem czysty grot o właściwej grubości i dobra cyna wystarczą A jak chcesz - to chodziło mi do którego PINu co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Może to smieszne ale przed przed przylutowaniem do pinu chwytam go takimi podgiętymi obcęgami z cienkimi końcówkami i lutuję . Takie obcęgi przejmują sporo ciepła i piny nie wytapiają się w obudowie . Upierdliwe,czasem potrzebny jakiś "trzymacz" ale warto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 To tak z innej beczki trening Rafała przed oblotem Toxa https://youtu.be/-vdkjkXEy_8 Ćwiczy Chłopak po nocach koordynację ruchów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ja z łapy. Cyk i juz. Nic sie nie przegrzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 No myśle czy nie sprzedać swojego. Ale tylko myśle Jakbym czekał na taki fakt to pewnie bym się nie doczekał... Wystarczył rok czekania ,z braku laku kupiłem nowego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Bo ja wolno myśle. Ale jak ktoś bardzo chce to rozsądne oferty na pw może wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi