Wiesiek1952 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 W Dubnicy zostało 19 miejsc, W Trnavie (na puchar wyszehradzki) 8 a World Cup już jest overbooked. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayern Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ja na razie mam faze planowania - nie startuję, bo się dopiero 'uczę' ale pojadę na Slowacje na 4 dniowke (cała lub część) zobaczyc jaka to zabawa: 14-15.8.2017 DUBNICA F5J 17-18.8.2017 VISEGRAD CUP F5J 19-20.8.2017 2.WORLD CHALLENGE Planowac to mozna Rodzine "ucze" A nauczysz sie na zawodach wiec jak juz jedziesz na Slovakay to biesz pod pache drewniaka Chopie i startuj zasmakujesz tego elixiru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Czas zaczą zawody w Kravi Hora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Go! Wrocław go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Naprzód Wiara. /poprawiłem zdjęcie/ W Warszawie na razie dyskutujemy nad wyższością politury nad poliuretanem, czy odwrotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Zamiast latac dyskutują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Oooo przepraszam! Właśnie naładował się ostatni pakiet, o 16:00 wyruszam na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ludziska są przygotowani co poniektórzy do zawodów. Wysłane z SM-N910C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 E tam. Standard na zawodach "lotniskowych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Więcej napisze po powrocie ale jedno co mogę powiedzieć to to ze tylu rzeczy sie nauczyłem i dowiedziałem o swoim lataniu co przez ostatnie kilka lat. Nauka na takich zawodach jest niesamowita. To taki ekspresowy kurs latania. Wysłane z SM-N910C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 No Konrad...ale to kogoś dziwi? Ja na lipcowych mistrzostwach Czech miałem tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Cóż mogę powiedzieć, pewnie dziwi tylko mnie i Tomka. Okazalo sie ze najnormalniej nie potrafimy latać. Poza samym lataniem odwiedzamy świetne miejsca. Obecnie siedzimy w ogródku pensjonatu i popijać lokalne genialne wino. Ponoć Czesi to piwosze, nic bardziej mylnego. Tu wino leje się hektor litrami a piwo to tylko pijaki biorą. Jestem zachwycony ludźmi, nawiazanymi znajomościami. To jest taki bardzo fajny świat ludzi podobnie zakręconych, niesamowicie sympatycznych. Długo, bardzo długo tkwiłem w gronie ludzi wzajemnej adoracji z utartą hierarchią. W końcu się wyrwałem, odwarzylem i skoczył do basenu no właśnie cały czas się zastanawiam czy pustego czy z woda. Wysłane z SM-N910C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 A wyniki z zawodów pokarzecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Tak ale zawody nadal trwają. Poza tym na pewno będą marne. Ten wyjazd to nie o wynik chodzi tylko o naukę i oblatanie nowego lotniska. Wbrew pozorom to bardzo ważny element zawodów. Cóż na pewno znajdziemy się pod sam koniec listy startowej. Niestety zaliczylismy punkty karne co zrzucił nas z dobrego miejsca na szary koniec. Frycowe trzeba zapłacić Wysłane z SM-N910C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 I tak wam zazdroszczę samej możliwości startów , w wynikach bardziej mnie interesują rozpiętości w zdobytych punktach . a jak byś jeszcze napisał jakie panowały warunki to byłbym wdzięczny . Życzę udanych startów w dniu dzisiejszym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Chryste. Piszcie poprawnie po polsku. Tego nie daje się chwilami czytać (niektórzy pisali, że są humanistami). Na bardziej technicznych forach, posty z błędami są natychmiast wyrzucane (np. elektroda) bez tłumaczeń się.Tutaj też powinniśmy szanować nasz język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Pisałeś kiedyś z komórki. Ta cholera robi co chce. Poza tym jak nie możesz czytać to po co czytasz. Wysłane z SM-N910C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Po winko skoczcie do Mikulova każda ilość dobrego kupicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jak nie umiesz poprawnie pisać, to nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Juz po 5 kolejach. Czekamy na szóstą... Kravi Hora - piekna okolica, winiarskie zagłębie. Bedzie poźniej krótka relacja foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi