Skocz do zawartości

Historyczny wynik naszych lotników , którzy lataja zimą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasz mistrz małych kroków zasłużył swoją determinacją i pracą na ten wynik. Brawo dla Ciebie, gratulacje dla całej ekipy.

Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak jak słucham tych dwóch gamoni z TV to wygląda to tak, że Kamil jakoś tak chwilowo nie tak, a Tobie Dawid się udało.

No niech oni wreszcie zrozumieją ,że w tym sezonie TY Dawid jesteś z naszych NAJLEPSZY.

Jako do MISTRZA będę miał kiedyś parę pytań w temacie formy sportowej to liczę, że mi odpowiesz na moje pytania.

Piszę to w chwili,kiedy grają Ci Dawidzie Hymn.

I życzę Ci ,żeby Ci zagrali ten hymn po najważniejszej wygranej. Życzę CI MISTRZA ŚWIATA.

BĘDZIESZ!!!

Andrzej

Opublikowano

Gratulacje i dziekujemy za to, co dzisiaj wszystkim pokazałeś :) duma rozpiera ze mamy takich dobrych skoczków :)

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Brawo Dawidzie!!!

Wywalczyłeś sobie nagrodę za Twoją ciężką pracę na treningach, za Twoją cierpliwość, za Twoją wytrwałość i konsekwencję w działaniu.

Wielki szacun, za Twoją skromność.

Tego, co już osiągnąłeś nikt Ci nie zabierze, a teraz niech już będzie tylko lepiej.

Opublikowano

Brawo Dawid  rekord skoczni to już coś , gratulacje dla całej drużyny.  Kurs szybowcowy pomaga łapaniu termiki i wtedy lecisz i lecisz

Gratulacje

Opublikowano

Gratulacje Panowie.

Maciek i Piotrek budzą się, Dawid poprawił rekordem i jest podium.

post-8532-0-77343700-1547920565_thumb.jpg

Prowadzenie drużynowe w pucharze utrzymane.

Nie mogę się już doczekać jutrzejszego konkursu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.