Francka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Brawo Brawo Brawo , dalej trzymamy kciuki i życzymy wgrania 4 skoczni . Latasz już lepiej niż szybowcem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Gratulacje Dawid ?.Tak lataj ?. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 I gratuluję , i przypominam . Rób swoje ! Sam widzisz jakie są efekty takiej postawy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Orzeł wylądował trzeci polak zdobywa 4 skocznie BRAWO BRAWO. Wielki gratulacje dla Davida dokonałeś coś wielkiego . Święto 3 króli zostało spełnione Adam Małysz , Kamil Stoch , Dawid Kubacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredy Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Brawo Dawid! Good job!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 SUPER!!! Brawo Dawid, nareszcie sukces, który może cieszyć - należało się za ciężką pracę i wyrzeczenia! [edit] Słowa Adama Małysza: "Aż nie wierzyłem, że to Dawid!" Malo kto chyba spodziewał się takiego sukcesu. Dawid Był przecież 15 w klasyfikacji ogólnej. Tym bardziej CIESZYMY się wszyscy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Brawo Dawid !!! Twoja praca przyniosła wspaniałe efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Brawo Dawid! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Dawid, czas by klasyfikować Twoje sukcesy w kategorii sportów lotniczych. Nie potrzebujesz termiki, by wygrywać w cudownym stylu. Gratulacje!Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Wielkie gratulacje!!! Idę zmienić napis na drzwiach na M+S+K 2020. Nowi trzej królowie Małysz+Stoch+Kubacki. Piękne loty i piękne zasłużone zwycięstwo. GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Brawo Dawidzie,dziękujemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Gratulacje Dawid ?.Polska potęgą jest i basta ?.Tak trzymaj dalej ✌️. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Myślę, że Dawid pięknie nam podziękował za głosowanie wygrywając TCS GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dziękuję wam bardzo za gratulacje:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dawid już pisałem w zeszłym roku po Twoim Mistrzostwie ale jeszcze raz to dziś powtórzę. PISZESZ HISTORIĘ, piszesz zarówno swoją jaki Polskiego Sportu. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę jak wielki wpływ masz na ludzi swoją postawą. Pisze ludzi bo i młodzi są zauroczeni jak i takie staruszki jak ja. Nie wiem ile prawdy w tym co piszą dziennikarze, bo z nimi nigdy nic nie wiadomo czy wyssali to z palca czy wzięli z sufitu, ale właśnie Twoja historia dochodzenia do takiego mistrzostwa i do tak wspaniałych osiągnięć jest zajebiście inspirująca. Właśnie Twoja postawa dobitnie pokazuje, że do celu trzeba dążyć i się nie poddawać, że prędzej czy później ale przyjdą wyniki tylko trzeba być tak jak Ty konsekwentnym i wytrwałym. Dziś słyszałem jak młodziutki jegomość (10-12lat) stwierdził, że jeszcze dziś mu nie wychodzi, ale on też kiedyś będzie wielki, czy jakoś tak. Nie wiem czy się naoglądał wczoraj skoków ale tak to mi właśnie wyglądało. Życzę Ci abyś tą swoją, jaki i naszego sportu, piękną historię nadal pisał jak najdłużej. Powodzenia w następnych zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Gratulacje No i tekst roku 2020 (wywiad): Cytat ... - Jak Pan to teraz odbiera, po dwudziestej? - (...) która? O jezu, no to ja na kolację muszę iść ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Dawid, gratulacje za dzisiejszy konkurs w Predazzo!!! W pierwszym skoku zawiało ci z tyłu. No i sędziowie też Cię nie lubią ? A teraz zapytam się z czystej ciekawości, czy podczas projektowania kombinezonów bierze się pod uwagę profile lotnicze? 1. Bo może by można wszyć turbulizatory ? Nawet wiem gdzie ? No chyba, że zabronione ? 2. I zauważam, że Kasai skacze z rozczapierzonymi palcami, a Dawid nie. Zawsze to jakaś dodatkowa powierzchnia nośna. A gdyby tak między tymi palcami była błona jak u mojego kota? No chyba, że to zabronione ? 3. I gdyby tak zastosować na czubach nart profil lotniczy ... Chyba, ze jest to zabronione ? Dawid, odpowiesz? ? PS. Tak BTW to raz w życiu byłem na belce na Wielkiej Krokwi. No nie, szacun ;-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 7 minut temu, TeBe napisał: Dawid, odpowiesz? ? 7 minut temu, TeBe napisał: No chyba, że zabronione ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Powodzenia w niedzielnym konkursie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi