Konrad_P Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 ... Wychodzi na to że za mało na tace daje:P Ale jak dawać skoro konkursy zawsze w niedzielę Radio na "M" przyjmuje chyba przelewy, ale co ja tam zdziałam, jak tam bezdomni dają po 2 samochody a ja przecież mam dach nad głową No tak faktycznie, szans nie masz chyba, że się szarpniesz na 3 samochody albo przynajmniej na 2 Ferrari. Cóż nic innego Ci nie pozostaje jak nadal skakać i dawać nam kibicom tyle emocji co w tym roku. Życzę Ci aby ten pech cię w końcu opuścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Widzę, że masz zdrowe podejście. Koniec sezonu blisko, będzie czas skończyć Juniora a on to zawsze będzie miał wiatr pod skrzydła. Coś czuję że komedia to dopiero jutro się rozegra. Wysokich lotów i lepszych warunków życzę i oby sędziowie nie mieszali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Dawid, życzę długich , i pudła a dla całej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Gratulacje Dawid to chyba najlepszy Twój wynik 9 miejsce PŚ , zresztą cała drużyna była super ,no a Kamil to już przesada co on robi. Ale trzymamy kciuki za nowy sezon dalej będziemy kibicować , dziś w modelarni wszyscy oglądali skoki , bo godzina startów była trochę wczesna. Pa dziękujemy Ci za emocje zimowych lotów , u nas wiosna nie długo na lotnisko , zapraszamy jak znajdziesz czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nasi znowu ruszają do treningów i mocne decyzje Dawida: https://sport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/koniec-wakacji-polskich-skoczkow/wcqw8ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Panowie:) Dziękuję wam za całą zimę dopingu i wsparcia. Oczywiście też za liczne gratulacje i miłe słowa:) Teraz to ja wam życzę Wesołych Świąt i tyle udanych lądowań co startów w rozpoczynającym się sezonie modelarskim:) No i mam nadzieję do zobaczenia na jakichś spotkaniach modelarskich 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dzięki za pozytywne emocje . Byłoby bardzo ciekawie spotkać się z Tobą na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 ... No i mam nadzieję do zobaczenia na jakichś spotkaniach modelarskich Narty brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 https://www.facebook.com/onetsport/videos/10156382873849522/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Kolejny sukces! Brawo Dawid! Gratulacje! http://www.sport.pl/skoki/7,65074,24099791,skoki-narciarskie-dawid-kubacki-mistrzem-polski-zyla-ze-srebrem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 No proszę, chyba ukończył ten kurs szybowcowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dziękuję bardzo A co do szybowców i również modelarstwa to dzisiaj na TVP Sport ma być materiał, chyba 22:30 się powinno zacząć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Dziękuję bardzo A co do szybowców i również modelarstwa to dzisiaj na TVP Sport ma być materiał, chyba 22:30 się powinno zacząć Fajny materiał, krótki jak wszystko o lataniu w tv ale i tak dobrze. https://sport.tvp.pl/39684539/dawida-kubackiego-bujanie-w-oblokach-skoczek-i-jego-pasja-szybowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Grube rozpoczęcie sezonu . Gratulacje. Aż strach się bać co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Brawo chopaki jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Brawo Dawid, brawo chlopaki!!!! Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dziękuje w imieniu swoim i chłopaków:) nie było źle ale trzeba pracować dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Miło się ogląda prawdziwych sportowców, widać chęci i zaangażowanie, wolę walki czego nie można powiedzieć o naszych kopaczach na murawie. Pierwsze przetarcie jest i to jakie, gratulacje!!! Jestem spokojny o nadchodzący sezon, widać że wszystko poukładane jak trzeba. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi