mike217 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Polecam, może ktoś odważny się skusi. Cel szczytny ! http://aukcje.wosp.org.pl/wyprawa-morska-na-lososie-m-y-team-expert-trolling-i4099490 Pozdrawiam M.Hoffa Firma Expert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 No nie wiem, ale ja na pewno go nie wesprę. http://malydziennik.pl/wspierajac-wosp-i-owsiaka-wspierasz-aborcje-i-eutanazje-pamietaj-o-tym,1732.html Poza tym większość kasy idzie na inne cele, wolę dać jakiejś fundacji np. Budzik . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 No nie wiem, ale ja na pewno go nie wesprę. http://malydziennik.pl/wspierajac-wosp-i-owsiaka-wspierasz-aborcje-i-eutanazje-pamietaj-o-tym,1732.html Poza tym większość kasy idzie na inne cele, wolę dać jakiejś fundacji np. Budzik . Jak kiedyś będziesz w szpitalu czego Ci nie życzę, to koniecznie omijaj te sprzęty z serduszkami. A tę gazetkę jako kuriozum wydrukować i na licytację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Micro, daj swoje pieniądze na co chcesz. Ja moje dam Owsiakowi. Przynajmniej zasnę z myślą,że być może komuś pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Każdy może wydrukować i podpisać takie oświadczenie. I pokazywać w razie potrzeby. Jeśli ma jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Roman nie musisz. Mało tego możesz nawet zastrzec że w przyszłości ( naprawdę tego Ci nie życzę) kategorycznie nie życzysz sobie aby ratowano Twoje zdrowie sprzętem na którym jest naklejone serduszko. Ja jestem Jurkowi i WOŚP wdzięczny, bo mój syn dzięki temu sprzętowi żyje rośnie i rozwija się prawidłowo. Wyobraź sobie że nawet będę zbierał pieniądze jako wolontariusz. Już któryś raz z rzędu. Jeszcze się pochwalę że w 23 finale zebrałem największą kwotę w naszym grajdole. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Prawda jest taka, że KAŻDA fundacja żyje ze zbiórek pieniędzy. Część pieniędzy idzie po prostu na utrzymanie tego wszystkiego. Jakby się chciało pominąć ten "łańcuszek szczęścia" to by trzeba było dotrzeć do osoby potrzebującej pomocy i dać pieniądze z ręki do ręki, bo przez konto to i skarbówka się może podczepić prawda? Koncert charytatywny gdzie artyści zrzekli się gaży a trzeba zapłacić za postawienie sceny, prąd, wynajęcie sali/terenu itd. SMSy pomóż - operator zrzeka się opłaty a skarbówce trzeba zapłacić. Pamiętam, że kiedyś operatorzy nie zrzekali się opłaty korzystali na tym też. Czerstwego chleba też nie można dać biednym bo skarbówka się przyczepia. Zbieranie nakrętek, zbieranie płatnych lajków Itd ,itp. Ale czy dlatego nie powinno się pomagać? Oczywiście, że nie! PS>Prawda jest okrutna i rynek fundacji to taki sam rynek jak każdy inny. Czyli wojny konkurencyjne są tez tu obecne. PR, czarny PR ma kierować strumień pieniędzy w odpowiednią stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 No nie wiem, ale ja na pewno go nie wesprę. http://malydziennik.pl/wspierajac-wosp-i-owsiaka-wspierasz-aborcje-i-eutanazje-pamietaj-o-tym,1732.html Poza tym większość kasy idzie na inne cele, wolę dać jakiejś fundacji np. Budzik . Wystarczy spojrzeć, kto jest autorem artykułu. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Oszołomów takich jak Terlikowski i tutaj nie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 No nie wiem, ale ja na pewno go nie wesprę. http://malydziennik.pl/wspierajac-wosp-i-owsiaka-wspierasz-aborcje-i-eutanazje-pamietaj-o-tym,1732.html Roman, na WOŚP i parę innych rzeczy mam inne poglądy niż Ty. Gdybym na lotnisku uległ wypadkowi - mam nadzieję, że zadziałał by odruch i byś mi pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Proszę o powstrzymanie tej karuzeli zła Każdy wspiera co chce, ja np chce WOSP, ale nie przeszkadza mi gdy ktoś woli wesprzeć inną fundację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Garść pieniążków, zainwestowałem w papierowe serduszka. Jestem pewien, że zrobiłem dobry interes. ps. są już cztery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Proszę o powstrzymanie tej karuzeli zła Każdy wspiera co chce, ja np chce WOSP, ale nie przeszkadza mi gdy ktoś woli wesprzeć inną fundację. Dobrze by było, gdyby Romanowi również nie przeszkadzało to, że inni wspierają inną fundację niż on sam. A tak na marginesie, faktycznie dobrą nazwę ma ten "dziennik". Jest mały. Mały duchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 A ja proponuję to : http://aukcje.wosp.org.pl/lot-samolotem-odrzutowym-z-baltic-bees-od-aeropact-i4110827 Szkoda ze już nie pracuje za granicą i mam wesele przed sobą. Prawdopodobnie bym się skusił Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ja również dołoże Owsiakowi trochę grosza . Moje dzieci żyją dzieki inkubatorom zakupionym przez Jurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://www.wosp.org.pl/final/wesprzyj/wyslij-sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Każdy może wydrukować i podpisać takie oświadczenie. I pokazywać w razie potrzeby. Jeśli ma jaja. oswiadczenie.jpg Abstrahując kto co popiera i jakie poglądy wyznaje, ale to jakiś absurd. Mam wrażenie czytając ten wątek, że służba zdrowia w PL istnieje jeszcze tylko i wyłącznie dzięki Panu Owsiakowi!?!?! A prawda jest taka, że te rokroczne rekordy to kropelka w wydatkach. W większości przypadków/szpitali/przychodni nie ma jakiegokolwiek sprzętu kupionego przez Orkiestrę, co też nie zmienia faktu, że są takie gdzie jest. Instytucji i ludzi potrzebujących jest sporo, każdy może dawać na to co jest zgodne z jego przekonaniami i dobrze aby takie zachowania promować, ale zachowujmy w tym wszystkim jakiś zdrowy rozsądek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No i to jest chyba w tym wszystkim najsmutniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Najsmutniejsze jest to, że ludzie muszą robić zrzutki aby kupić sprzęt dla szpitali. Płacimy składki zdrowotne i to jest gdzieś marnotrawione po drodze a to rolą Państwa powinno być zapewnienie opieki zdrowotnej obywatelom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi