Skocz do zawartości

Z cyklu: "Pośmiejmy się, życie jest wystarczająco stresujące.. "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silnik na szynie naprowadzającej, a dwa samoloty wolno stojące, to robi różnicę, ale...

Piłsudski powiedział kto ma rację. :) 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
19 godzin temu, Market napisał:

To się przynajmniej cieszę, że są tacy zabawni i rzutcy faceci jak Ty Kolego. Jak to dobrze.

https://www.biznesinfo.pl/podnosza-oplaty-za-smieci-padly-stawki-od-kwietnia-wszystko-przez-system-kaucyjny-jc-wks-250326

Opublikowano
W dniu 13.05.2026 o 14:40, d9Jacek napisał:

z kaucjami to ty masz jakąs obsesję

Screenshot_20260514-235613_SamsungBrowser.thumb.jpg.aa94cf9ab8b59a0f04f256a59c574973.jpg

Nie moja obsesja, nie mój cyrk, nie moje małpy.

Opublikowano
12 godzin temu, Market napisał:

Screenshot_20260514-235613_SamsungBrowser.thumb.jpg.aa94cf9ab8b59a0f04f256a59c574973.jpg

Nie moja obsesja, nie mój cyrk, nie moje małpy.

odpowiem krótko....całe szczęscie bo strach się bac gdyby były Twoje...ale ,ale może to co poniżej to Twoje??

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Rewolucja w projektowaniu terenów zielonych! Pierwsze na świecie drzewa sadzone pod wiaduktem. To genialny pomysł

Opublikowano
8 godzin temu, witold_pi napisał:

w końcu projektant czerpał inspirację....

no własnie skąd czerpał ? Bo to jest Miś.  .A czy wiesz Witku  co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy wszystkim niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji i dziesięć konsultacji a który sobie uschnie do jesieni na świeżym powietrzu ...a w nastepnym roku posadzimy kolejne..A co?? wolno nam

Opublikowano
W dniu 15.05.2026 o 12:07, d9Jacek napisał:

odpowiem krótko....całe szczęscie bo strach się bac gdyby były Twoje...ale ,ale może to co poniżej to Twoje??

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Rewolucja w projektowaniu terenów zielonych! Pierwsze na świecie drzewa sadzone pod wiaduktem. To genialny pomysł

W Nysie mamy drzewa pod wiaduktem i to dłużej niż ja żyję.

Opublikowano
2 minuty temu, Patryk Sokol napisał:

W Nysie mamy drzewa pod wiaduktem i to dłużej niż ja żyję.

czyli Nysa ma palme pierwszenstwa... a możesz jakies zdjęcia zrobić ? bo to ciekawostka

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.