enter1978 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 5 minut temu, robertus napisał: materac 2x2,2m, ale tu juz klapa sie nie domykała Ja kupiłem synowi qada 120cc , i ze sklepu przywiozłem go 60km do domu , ale klapa też mi się nie zamknęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 6 minut temu, robertus napisał: W Calibrze przewiozłem kiedyś wannę 140x70 i to z zamknięta klapą. I materac 2x2,2m, ale tu juz klapa sie nie domykała. Bo kiedyś samochody projektowano tak żeby zapewnić jak największą użyteczność. Np w Trabancie kombi mieści się w bagażniku pełnowymiarowa pralka Polar bez składania kanapy i z zamkniętą klapą. Wiem bo tak ją wiozłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 w starym fordzie mondeo kombi woziłem zasobniki wody i pompy ciepła do 65x65x 180cm plus osprzęt i narzędzia i się zamykało. lub rzeczy na 2 tyg urlop w tym 3 rowery (ze zdjętymi kołami) -i klapa się zamykała. (lub zamiast rowerów hulajnogi na dużych kołach) albo 2 osoby i długi rower poziomy elektryczny +zwykły rower na kołach 28" gotowe do jazdy, stolik, 2 fotele i zapasowe baterie do roweru.... stary grat -po położeniu siedzeń 2m przestrzeni ładunkowej 122cm między nadkolami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Zony: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Były a teraz nas czekają plastikowe elektryki Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu TapatalkaA samochody no cóż od 1996 chyba jeżdżę Citroenami przerobiłem bx 1600 , bx1.9 GTI ( to był wariat ) xantie , dwa C5 3V6 exlusiv i jak jeździłem innymi autami to jednak nie to, ruda cytryn się nie ima, zawieszenie hydro praktycznie idealne, skrzynia japońska trochę mało wytrzymała a fotele bajka. Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Godzinę temu, Marek_Spy napisał: , dwa C5 3V6 exlusiv jazda to bajka , kto nie jezdził ten nie uwierzy ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 W dniu 2.05.2021 o 22:20, Granacik napisał: Bo kiedyś samochody projektowano tak żeby zapewnić jak największą użyteczność. Np w Trabancie kombi mieści się w bagażniku pełnowymiarowa pralka Polar bez składania kanapy i z zamkniętą klapą. Wiem bo tak ją wiozłem W maluchu mieści się pełnowymiarowa pralka Polar obok kierowcy po wyjęciu prawego fotela. Wiem bo tak ją wiozłem.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 jazda to bajka , kto nie jezdził ten nie uwierzy Dokładnie jeszcze w tym obecnym mam sfery komfort i motorek przy sprawnych VTI moment ma od 1500 obrotów a powyżej 2500 się budzi. I ogólnie francuzy są wygodne trwałe i niezawodne wbrew utartej opinii miłośników szmelcwagenówWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka W maluchu mieści się pełnowymiarowa pralka Polar obok kierowcy po wyjęciu prawego fotela. Wiem bo tak ją wiozłem.W trabim kombi mieści się zmywarka wielkości pralki, kiedyś przyjechał trabi z silnikiem golfa i z sentymentem na niego patrzyłem Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 6 minut temu, Marek_Spy napisał: Dokładnie jeszcze w tym obecnym mam sfery komfort i motorek przy sprawnych VTI moment ma od 1500 obrotów a powyżej 2500 się budzi. I ogólnie francuzy są wygodne trwałe i niezawodne wbrew utartej opinii miłośników szmelcwagenów Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka W trabim kombi mieści się zmywarka wielkości pralki, kiedyś przyjechał trabi z silnikiem golfa i z sentymentem na niego patrzyłem Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka ....francuzy są wygodne trwałe i niezawodne wbrew utartej opinii .... ale trzeba dbać o nie . silniki HDI i DCi wymagaja wysokiej klasy olejów a również dobrej jakości paliwa + wymiana filtrów o czasie. Rozrząd , jezeli w więszości jazda miejska a nie autostrada to 80 tys a nie 130 bo tak napisano lub pan Zenek powiedział 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 12 minut temu, Marek_Spy napisał: Dokładnie jeszcze w tym obecnym mam sfery komfort i motorek przy sprawnych VTI moment ma od 1500 obrotów a powyżej 2500 się budzi. I ogólnie francuzy są wygodne trwałe i niezawodne wbrew utartej opinii miłośników szmelcwagenów Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka W trabim kombi mieści się zmywarka wielkości pralki, kiedyś przyjechał trabi z silnikiem golfa i z sentymentem na niego patrzyłem Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Trabant kombi był super. Zwykły miał bardzo wąski dostęp do bagażnika pod klapą.(miałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Dokładnie tak, diesle przelatują do 400 000 przynajmniej ja takie widziałem przebiegi a dbałość o oleje i inne materiały eksploatacyjne jest moim zdaniem normalne. Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 2 minuty temu, Marek_Spy napisał: dbałość o oleje i inne materiały eksploatacyjne jest moim zdaniem normalne Marku, dla Ciebie normalne dla innych już nie olej 5W30 Totala czy Motula jest dośc drogi, a dla wielu olej z Biedry to przeca też olej? i wioo ....ostatnio w takim 2,2 Dci korba wyszła bokiem? Płacz , Pytanie dlaczego ?.....? olej Panie ,olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 6 godzin temu, stema napisał: W maluchu mieści się pełnowymiarowa pralka Polar obok kierowcy po wyjęciu prawego fotela. Wiem bo tak ją wiozłem.? Prawda, ja w maluchu po wyjęciu fotela wiozłem silnik do Żuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 3 godziny temu, Granacik napisał: po wyjęciu fotela wiozłem silnik do Żuka. ja po wyjęciu prawego fotela woziłem tylko teściową , ale jaka satysfakcja była?? .....Bareja by tego nie wymyślił ...czyli teściowa wchodząca bo nie wsiadająca do Malucha, ludzie na ulicy przewracali się ze śmiechu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Uwieżycie że maluchem jechałem tylko raz w życiu !!!! A prawko mam od 82 roku i od razu dużym fiatem popylałem aż skasowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 3 minuty temu, young napisał: Uwieżycie że maluchem jechałem tylko raz w życiu Wierzymy, wierzymy w to , że w życiu jest zawsze ten jeden , jedyny raz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Uwie .. rz ...ycie że maluchem jechałem tylko raz w życiu !!!! A prawko mam od 82 roku i od razu dużym fiatem popylałem aż skasowałem dzięki ale wtopa ten jeden raz tak to jest jak się pisze bez okularów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Uwie .. rz ...ycie że maluchem jechałem tylko raz w życiu !!!! A prawko mam od 82 roku i od razu dużym fiatem popylałem aż skasowałem dzięki ale wtopa ten jeden raz tak to jest jak się pisze bez okularów Ty się nie tłumacz Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Marku, dla Ciebie normalne dla innych już nie olej 5W30 Totala czy Motula jest dośc drogi, a dla wielu olej z Biedry to przeca też olej i wioo ....ostatnio w takim 2,2 Dci korba wyszła bokiem Płacz , Pytanie dlaczego .....? olej Panie ,olejJestem starym "mechanikiem" dla mnie to logiczne nawet dobieram jak najlepsze oleje bo remont droższy niż olej ale Januszy jest cała kupa i tylko kombinują byle taniej ... Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Hehe,dołączyła do rodzinki'' Basia'',i trochę zadziwiona co ten wygłup robi? i co o tym myśleć? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Myślałeś, żeby zrobić model z kabiną dla kota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi