jarek996 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Poklociles sie zona Roman i sie chcesz na Kubie rozladowac w sobote wieczorem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 proponuję równoległą budowę "szerszenia" o poj 20cm3, na pszcczółkę są już zapisy w dziale giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 proponuję równoległą budowę "szerszenia" o poj 20cm3, na pszcczółkę są już zapisy w dziale giełda Witek , Me-163 latal ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jarku wiesz przecież, że czeka w kolejce tak jak ja w kolejce do szpitala na kardiologię....Ale ja nie opisuję jego budowy....P.S. Jak miałem jakieś 10 lat też chciałem zrobić gaźnik rc do mojego Striża przy pomocy piłkii do metalu i pilników :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Przypominam, ze marzec już minął więc czekamy na informację o losach Pszczółki. Kolego Romanie, idzie czas jaja święcić, pisanki pisac a Ty tu się pytasz o losy jakiejś Pszczólki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 a co to za bokser za 200 eu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jarku wiesz przecież, że czeka w kolejce tak jak ja w kolejce do szpitala na kardiologię....Ale ja nie opisuję jego budowy....P.S. Jak miałem jakieś 10 lat też chciałem zrobić gaźnik rc do mojego Striża przy pomocy piłkii do metalu i pilników :-) Ja po przeczytaniu Miniaturowego Lotnictwa ( byl tam chyba schemat ) , zaczalem zbierac "elementy" do budowy aparatury Mialem moze ze 12 lat ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Z żoną sie nie kłócę od co najmniej trzech godzin wiec jest pax familia. Nie chodzi o rozładowanie sie bo dawno ze mnie zeszło powietrze ale o zadanie jak największego rumieńca by jak dojrzeje nie robił z siebie obiektu drwin bo to ....nie męskie no chyba , że nie facio. Kupuję partię Szerszeni 20 ccm na pniu albo poddaszu (gdzie się zalęgną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Kuba dopiero mysli nad kopalnią żelaza co by mial z kąd pozyskac materiał do budowy.Potem bedzie piec Martenowski stawiał a potem bedzie PSZCZÓŁKA.Jeszcze troche mysimy koledzy poczekać.Ale jak to wszystko ogarnie ,to nie tylko bedzie fachowcem-inżynierem od budowy pszczoły ale iexpertem od puszczania bąków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Panowie, Nie moge w to uwierzyc, ze dajecie sie po raz drugi wciagnac w dyskusje. Mamy juz droga strone o niczym.. Obiecalem, ze nie bede sie odzywal w tym temacie ale tym razem z innej beczki, Mnie sie wydaje, ze osoba Kubus jako taka, byc moze jakies pojecie o modelach ma ale ma to w nosie. Tak naprawde jest on studentem/absolwentem wydzialu psychologii i specjalnie wpuszcze Was w maliny bo robi prace magisterska/doktorska na temat np Polskie media a zachownie spoleczenstwa ze szczegolnym uwzglednieniem malej grupy entuzjastow etc etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Kto wie ... po głębszym przemyśleniu to co napisales ma sens .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Taaa. Ma to sens ale i tak wiemy, że to jednak chyba, aczkolwiek, jednakowoż, być może ,kto wie czy to facet bo kończy jak nie facet. Nie dotrzymuje terminów (koniec marca) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sprawdzam. Minęły ponad 2 miesiące i? Co się zmieniło w temacie Pszczółki? Tylko konkrety poproszę. Wyliczenia, rysunki itp. a nie jakieś tam bzdety że jedna baba drugiej babie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Yeager Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Może chociaż zamiast Pszczółki powstanie Truteń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ale trutnia (nieroba, nieuka, fantastę) już tu mamy ???? Z powodu wrodzonej grzeczności nie napiszę kogo mam na mysli ???? Ale pewnie się domyślacie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ale trutnia (nieroba, nieuka, fantastę) już tu mamy Z powodu wrodzonej grzeczności nie napiszę kogo mam na mysli Ale pewnie się domyślacie No Wieszzzz Jak możeszzzzz Pawle. Już dawno odrzutowy Wicherek był by gotowy, ale przecież jakiejś części z Kielc czy Radomia nie przysłali ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 no coż...jedyną prawdą w tym wszystkim jest to ,że na Politechnice Poznańskiej działa AKL PP czyli Aero Design Poznań który to zespół UWAGA. UWAGA modelem o nazwie "PSZCZOŁA" zdobył nagrody na : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 A wy co sobie myślicie? Że zaprojektowanie dobrego silnika to takie hop siup? Wypisujecie tu tylko setki bzdur. Sami się nic nie znacie a pouczacie mnie jakbyście byli nie wiadomo kim. Wielokrotnie już udowodniliście swoimi komentarzami, że wasza wiedza na temat projektowania silników i teorii ich działania nie wiecie niemal nic. Nie przeczę, być może wielu z was ma pewną wiedzą praktyczną z ich eksploatacji, ale nic poza tym. Z tych waszych bzdur co tu wypisujecie mam coraz większy ubaw. Ale też mnie to irytuje. Nie po to zakładałem temat o projektowaniu silnika, byście wypisywali jakieś głupawe dyrdymały, które są do tego obraźliwe w stosunku do mnie. A tak poza tym macie popisane, że macie po 60 lat itp. Więc naprawdę trochę powagi proszę. Czy naprawdę ja, dwudziestoletni student muszę wam zwracać uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dziewietnasto kolego.Kuba dawaj kawe na lawe,pewnie juz tam cos zaprojektowaleś przez tyle czasu.Pokaż chociarz rysunki,screeny z kompa itp.to sie odciebie wszyscy odczepimy.Moda poprosimy o posprzątanie tematu i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gdzie są jakieś konkrety? Bo prześledziłem kilkukrotnie wątek od początku i nie znalazłem...nic poza deklaracjami bez pokrycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi