jarek996 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Poklociles sie zona Roman i sie chcesz na Kubie rozladowac w sobote wieczorem ???
witold_pi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 proponuję równoległą budowę "szerszenia" o poj 20cm3, na pszcczółkę są już zapisy w dziale giełda
jarek996 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 proponuję równoległą budowę "szerszenia" o poj 20cm3, na pszcczółkę są już zapisy w dziale giełda Witek , Me-163 latal ???
witold_pi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jarku wiesz przecież, że czeka w kolejce tak jak ja w kolejce do szpitala na kardiologię....Ale ja nie opisuję jego budowy....P.S. Jak miałem jakieś 10 lat też chciałem zrobić gaźnik rc do mojego Striża przy pomocy piłkii do metalu i pilników :-)
d9Jacek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Przypominam, ze marzec już minął więc czekamy na informację o losach Pszczółki. Kolego Romanie, idzie czas jaja święcić, pisanki pisac a Ty tu się pytasz o losy jakiejś Pszczólki
jarek996 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jarku wiesz przecież, że czeka w kolejce tak jak ja w kolejce do szpitala na kardiologię....Ale ja nie opisuję jego budowy....P.S. Jak miałem jakieś 10 lat też chciałem zrobić gaźnik rc do mojego Striża przy pomocy piłkii do metalu i pilników :-) Ja po przeczytaniu Miniaturowego Lotnictwa ( byl tam chyba schemat ) , zaczalem zbierac "elementy" do budowy aparatury Mialem moze ze 12 lat .....
BRoman Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Z żoną sie nie kłócę od co najmniej trzech godzin wiec jest pax familia. Nie chodzi o rozładowanie sie bo dawno ze mnie zeszło powietrze ale o zadanie jak największego rumieńca by jak dojrzeje nie robił z siebie obiektu drwin bo to ....nie męskie no chyba , że nie facio. Kupuję partię Szerszeni 20 ccm na pniu albo poddaszu (gdzie się zalęgną )
Grzesiek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Kuba dopiero mysli nad kopalnią żelaza co by mial z kąd pozyskac materiał do budowy.Potem bedzie piec Martenowski stawiał a potem bedzie PSZCZÓŁKA.Jeszcze troche mysimy koledzy poczekać.Ale jak to wszystko ogarnie ,to nie tylko bedzie fachowcem-inżynierem od budowy pszczoły ale iexpertem od puszczania bąków.
Andrzej Klos Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Panowie, Nie moge w to uwierzyc, ze dajecie sie po raz drugi wciagnac w dyskusje. Mamy juz droga strone o niczym.. Obiecalem, ze nie bede sie odzywal w tym temacie ale tym razem z innej beczki, Mnie sie wydaje, ze osoba Kubus jako taka, byc moze jakies pojecie o modelach ma ale ma to w nosie. Tak naprawde jest on studentem/absolwentem wydzialu psychologii i specjalnie wpuszcze Was w maliny bo robi prace magisterska/doktorska na temat np Polskie media a zachownie spoleczenstwa ze szczegolnym uwzglednieniem malej grupy entuzjastow etc etc
mike217 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Kto wie ... po głębszym przemyśleniu to co napisales ma sens ..
BRoman Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Taaa. Ma to sens ale i tak wiemy, że to jednak chyba, aczkolwiek, jednakowoż, być może ,kto wie czy to facet bo kończy jak nie facet. Nie dotrzymuje terminów (koniec marca) .
Paweł Prauss Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sprawdzam. Minęły ponad 2 miesiące i? Co się zmieniło w temacie Pszczółki? Tylko konkrety poproszę. Wyliczenia, rysunki itp. a nie jakieś tam bzdety że jedna baba drugiej babie...
Chuck Yeager Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Może chociaż zamiast Pszczółki powstanie Truteń
Paweł Prauss Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ale trutnia (nieroba, nieuka, fantastę) już tu mamy ???? Z powodu wrodzonej grzeczności nie napiszę kogo mam na mysli ???? Ale pewnie się domyślacie ????
stema Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ale trutnia (nieroba, nieuka, fantastę) już tu mamy Z powodu wrodzonej grzeczności nie napiszę kogo mam na mysli Ale pewnie się domyślacie No Wieszzzz Jak możeszzzzz Pawle. Już dawno odrzutowy Wicherek był by gotowy, ale przecież jakiejś części z Kielc czy Radomia nie przysłali ...
d9Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 no coż...jedyną prawdą w tym wszystkim jest to ,że na Politechnice Poznańskiej działa AKL PP czyli Aero Design Poznań który to zespół UWAGA. UWAGA modelem o nazwie "PSZCZOŁA" zdobył nagrody na :
Kubuś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 A wy co sobie myślicie? Że zaprojektowanie dobrego silnika to takie hop siup? Wypisujecie tu tylko setki bzdur. Sami się nic nie znacie a pouczacie mnie jakbyście byli nie wiadomo kim. Wielokrotnie już udowodniliście swoimi komentarzami, że wasza wiedza na temat projektowania silników i teorii ich działania nie wiecie niemal nic. Nie przeczę, być może wielu z was ma pewną wiedzą praktyczną z ich eksploatacji, ale nic poza tym. Z tych waszych bzdur co tu wypisujecie mam coraz większy ubaw. Ale też mnie to irytuje. Nie po to zakładałem temat o projektowaniu silnika, byście wypisywali jakieś głupawe dyrdymały, które są do tego obraźliwe w stosunku do mnie. A tak poza tym macie popisane, że macie po 60 lat itp. Więc naprawdę trochę powagi proszę. Czy naprawdę ja, dwudziestoletni student muszę wam zwracać uwagę?
Grzesiek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dziewietnasto kolego.Kuba dawaj kawe na lawe,pewnie juz tam cos zaprojektowaleś przez tyle czasu.Pokaż chociarz rysunki,screeny z kompa itp.to sie odciebie wszyscy odczepimy.Moda poprosimy o posprzątanie tematu i bedzie ok.
Paweł Prauss Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gdzie są jakieś konkrety? Bo prześledziłem kilkukrotnie wątek od początku i nie znalazłem...nic poza deklaracjami bez pokrycia.
Rekomendowane odpowiedzi