Kicior Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ostatnio poszukiwałem kogoś, kto wytnie mi kilka garbów styropianowych do nowych modeli. Miałem pewien problem z wyszukaniem miejsca, gdzie mógłbym je wyciąć i trafiłem do Marka Rokowskiego. Dodam od razu, że: Nie piszę tego tematu, bo prosił mnie o to wycinający Nie dostanę żadnego dodatkowego rabatu Nie jestem powiązany rodzinnie ani w żaden inny sposób Nie mam też żadnych dodatkowych profitów z tego tytułu. Piszę dlatego, że doceniam solidność i świetną rzemieślniczą pracę. Garby przyszły. Pomierzyłem, sprawdziłem i z tej radości przyszło mi na myśl, że chociaż w ten sposób mogę kogoś docenić. Garby mają ścięcie pod kątem, żeby pasowały do półwręgi kabinki (stąd te taśmy z przodu) Pewnie wielu z Was tnie takie na co dzień i nie ma w tym wielkiej technologii, niemniej ja po raz pierwszy zleciłem coś takiego i jestem mega zadowolony. I fotka: Pozdrawiam!Andrzej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Marek to solidna firma. Człowiek z pasją do tego co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Post z lekka bez sensu .Wszyscy lubiący pianki znają tę FIRMĘ z jak najlepszej strony!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Po pierwsze o firmie nie wspomniałem. Po drugie nie każdy zna, ale większość - jak sądzę z modeli ESA. Ale to że można tam wyciąć swój projekt to nie wiedziałem. I stąd post. Ludzi, którzy chcą sprzedać cokolwiek jest dużo. Natomiast solidnych i rzetelnych znacznie mniej. Także może dla Ciebie post jest bez sensu, dla mnie zdecydowanie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Solidne, otwarte na wspolprace i "elastyczne" w dzialaniu firmy TRZEBA wrecz reklamowac !!! Swoikm podejsciem do (zadowolonego ) klienta jak jak najbardziej na to zasluguja . I pamietajmy , ze w naszej branzy , wiekszosc nie robi tego TYLKO dla pieniedzy , ale ze sa to pasjonaci laczacy przyjemne z pozytecznym . Modele to nie chleb , czy smietana , ze kazdy musi miec w domu . Dlatego jestesmy ELITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Yeager Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Solidne, otwarte na wspolprace i "elastyczne" w dzialaniu firmy TRZEBA wrecz reklamowac !!! Swoikm podejsciem do (zadowolonego ) klienta jak jak najbardziej na to zasluguja . I pamietajmy , ze w naszej branzy , wiekszosc nie robi tego TYLKO dla pieniedzy , ale ze sa to pasjonaci laczacy przyjemne z pozytecznym . Modele to nie chleb , czy smietana , ze kazdy musi miec w domu . Dlatego jestesmy ELITA Ja to się bardziej martwię jak kończą mi się modele niż chleb czy śmietana :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ale ja nie pisze o NAS . Pisze o "reszcie" ........ Tez wole sobie nowa ENYE kupic na EBAYu jak nowe buty ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi