Kicior Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Ostatnio poszukiwałem kogoś, kto wytnie mi kilka garbów styropianowych do nowych modeli. Miałem pewien problem z wyszukaniem miejsca, gdzie mógłbym je wyciąć i trafiłem do Marka Rokowskiego. Dodam od razu, że: Nie piszę tego tematu, bo prosił mnie o to wycinający Nie dostanę żadnego dodatkowego rabatu Nie jestem powiązany rodzinnie ani w żaden inny sposób Nie mam też żadnych dodatkowych profitów z tego tytułu. Piszę dlatego, że doceniam solidność i świetną rzemieślniczą pracę. Garby przyszły. Pomierzyłem, sprawdziłem i z tej radości przyszło mi na myśl, że chociaż w ten sposób mogę kogoś docenić. Garby mają ścięcie pod kątem, żeby pasowały do półwręgi kabinki (stąd te taśmy z przodu) Pewnie wielu z Was tnie takie na co dzień i nie ma w tym wielkiej technologii, niemniej ja po raz pierwszy zleciłem coś takiego i jestem mega zadowolony. I fotka: Pozdrawiam!Andrzej 2
robertus Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Marek to solidna firma. Człowiek z pasją do tego co robi.
wacek.matuszak Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 Post z lekka bez sensu .Wszyscy lubiący pianki znają tę FIRMĘ z jak najlepszej strony!!!!!!
Kicior Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 Po pierwsze o firmie nie wspomniałem. Po drugie nie każdy zna, ale większość - jak sądzę z modeli ESA. Ale to że można tam wyciąć swój projekt to nie wiedziałem. I stąd post. Ludzi, którzy chcą sprzedać cokolwiek jest dużo. Natomiast solidnych i rzetelnych znacznie mniej. Także może dla Ciebie post jest bez sensu, dla mnie zdecydowanie nie.
jarek996 Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Solidne, otwarte na wspolprace i "elastyczne" w dzialaniu firmy TRZEBA wrecz reklamowac !!! Swoikm podejsciem do (zadowolonego ) klienta jak jak najbardziej na to zasluguja . I pamietajmy , ze w naszej branzy , wiekszosc nie robi tego TYLKO dla pieniedzy , ale ze sa to pasjonaci laczacy przyjemne z pozytecznym . Modele to nie chleb , czy smietana , ze kazdy musi miec w domu . Dlatego jestesmy ELITA
Chuck Yeager Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Solidne, otwarte na wspolprace i "elastyczne" w dzialaniu firmy TRZEBA wrecz reklamowac !!! Swoikm podejsciem do (zadowolonego ) klienta jak jak najbardziej na to zasluguja . I pamietajmy , ze w naszej branzy , wiekszosc nie robi tego TYLKO dla pieniedzy , ale ze sa to pasjonaci laczacy przyjemne z pozytecznym . Modele to nie chleb , czy smietana , ze kazdy musi miec w domu . Dlatego jestesmy ELITA Ja to się bardziej martwię jak kończą mi się modele niż chleb czy śmietana :-)
jarek996 Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Ale ja nie pisze o NAS . Pisze o "reszcie" ........ Tez wole sobie nowa ENYE kupic na EBAYu jak nowe buty .......
Rekomendowane odpowiedzi