jarek996 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Ale za przeproszeniem CO ma z polskoscia lubienie lub nielubienie parti Kaczynskiego ( bo chyba oni maja w okolicach 45 % ) ? Masz na mysli , ze PRAWDZIWY Polak ma byc PISowcem ? Nie moze byc socjalista , liberalem , lub satanista ? Wolny kraj , wolny wybor , no chyba ze chcialbys , aby bylo jak dawniej : jeden narod - jedna partia - jeden wodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 "I czasem rzekomo najbardziej tolerancyjni wyzywają kobiety bez wyraźnego powodu"- tylko przez to że są z nielubianej przez nich partii" Tak przy okazji , to najwieksza chamka jest pewna pani w okularach ( nazwisko chamki zaczyna sie na P ) z tych co maja 45% , ktorej ZAWSZE cos u kogos innego nie pasuje. Ona jest WZOREM tolerancji ktorej tak oczekujesz .... Mi najblizej do lewicujacych satanisto-nichilistow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Odpuście se Chłopy bo się od hitlerów zaczniecie zaraz wyzywać Szukajcie polskich wpisów, bo jest okazja poznać, co miodu smak A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 No to bracie poszedles po bandzie ......... CO ma piernik do wiatraka ! Moze usprawiedliw jeszcze morderow , ze morduja , zebys nie musial pracowac do 67 lat. W Szwecji pracujemy do 65 ( mozesz przejsc przy 61 , ale dostaniesz tak malo , ze rzadko kto to robi ) i nikt nie beczy ....... I nie zmieniaj tematu ; mi nie chodzi o zadna slatke ( bylo glodna to zjadla , pala ja szesc ). Chamka to malo powiedziane. Chcialem byc delikatny , bo na forum jest mlodziez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie jest to forum z cyrylicą, ale takich wątków jest tam więcej https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?746529-Szybownictwo-w-miniaturze Fakt, jest faktem. To jest POLSKIE forum. I jeżeli któryś z forumowiczów znajdzie znajdzie jakiś czysto polski wpis (w naszym języku) w merytorycznej dyskusji gdziekolwiek na zagranicznych forach modelarskich, a zwłaszcza tych z cyrylicą, to ja zobowiązuję się do darmowej sesji łódkami Mistrza Świata i Europy. Na nasz koszt. Przyjedziemy i delikwent sobie popływa do woli ( jeżeli da radę...) . Szukajcie A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie ma co. I właśnie wyczytałem początek. Ten wątek był o ciekawej maszynce do latania a nie o tym czym się stał więc daję sobie siana i spadam stąd na ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 KOledzy...parę wątków wstecz napisałem ,że to podforum nosi nazwę "HYDE PARK " i NIKT NIKOGO nie zmusza do wchodzenia tutaj czytania i pisania postów...Jeden z Kolegów poleciał po innych i po mnie zarzucając nam rusofilię co jest oczywiście absolutną bzdurą.....czy znająć jakiś język obcy staję się automatycznie jakimś tam ......filem... Napewno nie .. Wpisy rosyjskie pojawiały się w temacie " posmiejmy się........" i.....mozna wszystko tłumaczyć na polski ale często traci to sens ....dla przykładu podaję w tłumaczeniu na polski dośc znany dowcip: Rosjanin pojechał na wycieczkę do Paryża , na Pl.Pigal ( tam gdzie są najlepsze kasztany) zaczepia go prostytutka i pyta " czy chcesz iś ze mna do łóżka ? " na co Roasjanin odpowiada " dziękuje juz jadłem ".... i w którym miejscu się smiac ? Panie poprawnojęzyczny ? ucieka wszystko, sens, subtelny dowcip, gra słow a tu juz bez tłumaczenia ...bo takie czasy przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Gej się znalazł .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Gej się znalazł .-) Piotrze, teraz zgodnie z nowomową uzywa się określenią heteronienormatywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 A ten pan co spadł na ever (Ever) to mógłby powiedzieć gdzie ten ever ( Ever ) bo wikipedia milczy o tym miejscu. Jakaś łąka bo o sianie prawi. Da się tam latać czy tylko puszczać bąki? Znowu piana i to nie jest spienione paliwo w silniku modelarskim zastosowanym "inaczej" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi