m o d e l e r Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tutaj screen z regulaminu pokazujący dokładnie jak to wygląda, choć przyznam że jeśli nie latam na zawodach lub aktualnie do nich nie ćwiczę, to tak nie ląduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Gdzie można dostać cały opis wszystkich figur? Schematy widziałem, ale na podobne opisy nie trafiłem. Pozdrawiam, Sławek 'FockeWulf' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m o d e l e r Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 proszę http://rcplock.pl/regulamin/FAI_Vol_F4C_2015_vPl.pdf tutaj aktualna wersja ale nie przetłumaczona http://rcplock.pl/regulamin/FAI_F4_Guide_2019.pdf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 No i o to chodziło. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Andrzeju jeśli chodzi o RWD5 to do rozbicia tego modelu było bardzo daleko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Człowieku. Ogarnij się. Jeżeli to jest drwina i wysmiewanie się z innego modelarza bo lata innym modelem i ma inną opinie niż Ty to chyba Ci się coś pomyliło. To jest hobby. Czy z modelarzy którzy latają piankowymi modelami dla relaksu tez będziesz się śmiał? Po prostu żenada. Jak to mówią: ..."straciłeś okazję, żeby być cicho." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jak to mówią: ..."straciłeś okazję, żeby być cicho." Popatrz na oceny postów Twojego i Przemka, który do Twojego posta się odniósł. Jak to mówią: "Jeśli 1 osoba mówi Ci że jesteś pijany, możesz to wyśmiać, jeżeli mówią to dwie, powinieneś się nad tym zastanowić, jeżeli trzy - na wszelki wypadek idź się połóż". Ty jesteś na etapie: "Jesm, kuwa, szeźwy!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Ani Ty,ani On,ani żaden z minusujących, pewnie obu modeli nawet w ręku nie mieli już nie mówiąc o lataniu stąd nie widzicie absurdu całej sytuacji. Ten człowiek wypisuje takie kocopały, że nawet po pijaku nie byłyby do przyjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Idźcie se ludzie polatać zamiast się kłócić na forum, każdy jak lubi, po swojemu. Tak aby frajda była.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Idźcie se ludzie polatać zamiast się kłócić na forum, każdy jak lubi, po swojemu. Tak aby frajda była.. Nie narzekam ! Cały dzień na lataniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Panowie, tu przenoszę wszelaki "spam" dotyczący pikniku Warbirds 2019 w Bobrownikach . Wszelaka dyskusja bez zbędnych emocji mile widziana tutaj nie w temacie piknikowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Bardzo mądra decyzja Rafała. Ja o tegorocznym pikniku Warbirds wiem już to o co pytałem Zadzwonił do mnie wspaniały modelarz jeden z organizatorów tego fantastycznego przedsięwzięcia. Stary dobry Kolega znowu mnie ochrzanił, że znowu nie przyjechałem na piknik, i/ale nagadaliśmy się do woli. Nie przyjechałem bo mam ogólnie przerwę w lataniu i nie bardzo mam teraz czym sprawnym latać. Obiecałem poprawę. Loty modeli wojskowych są jednego określonego dnia, a w pozostałe niech sobie latają nawet pianki ... Tłumaczył mi też o lądowaniach, ale ja o to nie pytałem. Kto umie to wyląduje uważam. Na jednym z filmów zauważyłem pilota, który w czasie lotu przeszedł na zawietrzny koniec pasa i sprawnie wylądował na wysokości oczu pod górkę. Nie obawiał się, że rozpędzony model zjedzie po drugiej stronie wzniesienia. Tak sobie to wymyślił, a model swobodnie wyhamował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Taki "mały temat" wokół głównego wątku. Podczas zawodów czy pokazów, niezależnie od umiejętności pilota i panujących warunków podczas lądowań, zauważam że znajdzie się jakieś grono osób, które to na widok lądującego modelu, wyje i gwizda niczym stado troglodytów. Nowa moda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Taki "mały temat" wokół głównego wątku. Podczas zawodów czy pokazów, niezależnie od umiejętności pilota i panujących warunków podczas lądowań, zauważam że znajdzie się jakieś grono osób, które to na widok lądującego modelu, wyje i gwizda niczym stado troglodytów. Nowa moda ? takie czasy po prostu...........to się kolokwialnie nazywa schamienie pewnej wcale niemałej częsci społeczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Stefan pilot powinien stać w wyznaczonym .do tego miejscu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Stefan pilot powinien stać w wyznaczonym .do tego miejscu dokładnie. tak , ale to widocznie kiedys tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi