pietka Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Jacku. Wyważałeś turbinkę czy taki fajny ma dźwięk prosto z pudełka? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 To mój pierwszy edf i totalnie się na tym nie znam. Widziałem że ktoś bodajże na rc-universe wyważał korzystając z akcelerometrów komórki ale ja na razie nic nie ruszałem w turbince. Na niskich i średnich obrotach sprawia wrażenie że wszystko jest ok natomiast przy wysokich jest na tyle duży armagedon że ciężko powiedzieć czy ona wyważona odpowiednio czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Jak masz armagedon to jest niewyważona. Jak chcesz to podeślij do mnie kiedyś to wyważę. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dobrą i szybką metoda jest wyważanie na zegarek. Zobacz mój przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 @robertus Bardzo dziękuję za link bardzo fajnie to przedstawiłeś na pewno skorzystam @pietka Dzięki, na razie popróbuje metody od Roberta co by się też trochę wgłębić w temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Jak tam Iskra? Coś się rusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ostatnio znowu eksperymentowałem z skrzydłem z poszyciem i żebrami drukowanymi jedną warstwą podobnie do tego co pisałeś w poście zdaje się #7 i wyszło całkiem przyzwoicie jeszcze planuje zrobić z 2 testy żeby lepiej dobrać parametry druku i mam nadziej że iskra dostanie skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 2 godziny temu, JacekCichy napisał: Ostatnio znowu eksperymentowałem z skrzydłem z poszyciem i żebrami drukowanymi jedną warstwą podobnie do tego co pisałeś w poście zdaje się #7 i wyszło całkiem przyzwoicie jeszcze planuje zrobić z 2 testy żeby lepiej dobrać parametry druku i mam nadziej że iskra dostanie skrzydła. Super !!! ? W takim razie zamawiam biały materiał i zaczynam drukować kadłub, a! co będzie , hihi :-). Mam maleńką podpowiedź: jakbyś Jacku pomyślał o podwoziu dla Iskierki......pliiiizzz....jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego jak będę ją puszczać z wózka....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Hej Jacku. Jakiś progres ze skrzydełkami? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ostatnio mały zastój niestety, co do podwozia to nie mówię nie ale na razie będę się koncentrował na tym żeby to w ogóle poleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jacku - jak Iskra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi