Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej Klos Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dzisiaj znowu bylismy na plazy ? i zona zauwazyla dziwny samolot na niebie; nauka nie poszla w las ?. Okazalo sie, ze to Wilga. Nawet ma jeszcze Polskie znaki i kamuflarz: https://youtu.be/BQlP8SvETqk 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieyu Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Jak ona tam zawedrowala ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 6 godzin temu, Nieyu napisał: Jak ona tam zawedrowala ???? Nie mam pojecia ale tu jest wiecej: https://www.paradiseseaplanes.com.au/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dużo samolotów z Polski można znaleźć w Australii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieyu Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Ciekawe czy pomalowana tak przez kogos czy ex wojskowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 9 godzin temu, robertus napisał: Dużo samolotów z Polski można znaleźć w Australii. Nie wiem. 5 godzin temu, Nieyu napisał: Ciekawe czy pomalowana tak przez kogos czy ex wojskowa Tez nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 https://aviationfanatic.com/ent_list.php?ent=5&AT_ID=PZ04&so=5 Ta konkretnie to jest VH-PSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieyu Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Wynika z tego ze 7 Wilg jest w Australii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 45 minut temu, Andrzej Klos napisał: Nie wiem. Ale ja wiem, to nie było pytanie? Oprócz Wilg są tam jeszcze Dromadery, Iskry i MiGi-21 - to na pewno. Nie wszystkie latały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 3 godziny temu, Nieyu napisał: Wynika z tego ze 7 Wilg jest w Australii A było co najmniej 8. VH-PZS - przeciągnięcie zaraz po starcie na 80 metrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kliment Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Marzy mi się taki model latający w słusznej skali... ech. póki co tylko wirtualny. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi