Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Pucharze Śląska w kategorii Super Scaled Truck startują dwa Ziły 157 i poniżej przejazd tych dwóch jegomości z naczepami na zakończenie drugiej rundy, która odbyła się w Dąbrowie Górniczej 

• Lubię to 3
Opublikowano
2 minuty temu, Francka napisał:

Przemo kiedy następne zawody ?

12 maj Tarnowskie Góry - Wyrobisko DSD

link do tematu z pinezkami https://rc-slask.pl/watek-1738.html

ciekawy teren, wymagający ... mnie akurat nie będzie wybieram się na Śląską Ligę Rajdową RC na rajd Radlina ;)

Opublikowano

kusisz i kusisz tymi ciężarówkami że sam w końcu zdecydowałem sobie wydrukować też coś w tym temacie i od dwóch tygodni walczę z tatrą 815 vt 1:10 ?

• Lubię to 1
Opublikowano
11 godzin temu, cyrax_ojz napisał:

kusisz i kusisz tymi ciężarówkami że sam w końcu zdecydowałem sobie wydrukować też coś w tym temacie i od dwóch tygodni walczę z tatrą 815 vt 1:10 ?

Ciężarówek nigdy dość ?

Obecnie na moim stole w warsztacie Jelcz 442.32 będzie w wersji patrolu sperskiego 

IMG_20240507_102731.thumb.jpg.76557547ac10580e9fb141887e39853a.jpg

• Dzięki 1
Opublikowano
11 godzin temu, cyrax_ojz napisał:

A coś więcej? Masz jakiś gotowy projekt? Link? Obrazek?

Opublikowano
4 godziny temu, Osa napisał:

A coś więcej? Masz jakiś gotowy projekt? Link? Obrazek?

dokładnie to co @przemo dodał Mlmodel.cz

na pewno na plus jest to ze nie trzeba za wiele kupić ale za to jest co drukować na szybko licząc może to nawet być 600-650 elementów gruby projekt w stosunku do tego co do tej pory drukowałem

Opublikowano
5 minut temu, cyrax_ojz napisał:

dokładnie to co @przemo dodał Mlmodel.cz

na pewno na plus jest to ze nie trzeba za wiele kupić ale za to jest co drukować na szybko licząc może to nawet być 600-650 elementów gruby projekt w stosunku do tego co do tej pory drukowałem

mam tą Tatrę na dysku ale przeglądałem tylko instrukcję budowy i jak mówisz ilość części do drukowania mnie powala a nawet nie przeglądałem plików ile tego jest :P

Opublikowano

Za Jelcza się z trzy razy zabierałem żeby narysować. Mocno kibicuję Przemo. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 9.05.2024 o 14:07, przemo napisał:

mam tą Tatrę na dysku ale przeglądałem tylko instrukcję budowy i jak mówisz ilość części do drukowania mnie powala a nawet nie przeglądałem plików ile tego jest :P

już prawie ogarnięta :) kilka razy trzeba było odpocząć, ale w końcu udało się pojeździć po płaskim

IMG_4765.JPG

• Lubię to 4
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.