Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. przemo Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Kwietnia 2024 6 1
przemo Opublikowano 2 Maja 2024 Autor Opublikowano 2 Maja 2024 W Pucharze Śląska w kategorii Super Scaled Truck startują dwa Ziły 157 i poniżej przejazd tych dwóch jegomości z naczepami na zakończenie drugiej rundy, która odbyła się w Dąbrowie Górniczej 3
przemo Opublikowano 3 Maja 2024 Autor Opublikowano 3 Maja 2024 2 minuty temu, Francka napisał: Przemo kiedy następne zawody ? 12 maj Tarnowskie Góry - Wyrobisko DSD link do tematu z pinezkami https://rc-slask.pl/watek-1738.html ciekawy teren, wymagający ... mnie akurat nie będzie wybieram się na Śląską Ligę Rajdową RC na rajd Radlina
cyrax_ojz Opublikowano 8 Maja 2024 Opublikowano 8 Maja 2024 kusisz i kusisz tymi ciężarówkami że sam w końcu zdecydowałem sobie wydrukować też coś w tym temacie i od dwóch tygodni walczę z tatrą 815 vt 1:10 ? 1
przemo Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Opublikowano 9 Maja 2024 11 godzin temu, cyrax_ojz napisał: kusisz i kusisz tymi ciężarówkami że sam w końcu zdecydowałem sobie wydrukować też coś w tym temacie i od dwóch tygodni walczę z tatrą 815 vt 1:10 ? Ciężarówek nigdy dość ? Obecnie na moim stole w warsztacie Jelcz 442.32 będzie w wersji patrolu sperskiego 1
Osa Opublikowano 9 Maja 2024 Opublikowano 9 Maja 2024 11 godzin temu, cyrax_ojz napisał: kusisz i kusisz tymi ciężarówkami że sam w końcu zdecydowałem sobie wydrukować też coś w tym temacie i od dwóch tygodni walczę z tatrą 815 vt 1:10 ? A coś więcej? Masz jakiś gotowy projekt? Link? Obrazek?
przemo Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Opublikowano 9 Maja 2024 3 godziny temu, Osa napisał: A coś więcej? Masz jakiś gotowy projekt? Link? Obrazek? coś mi się wydaję że to znajdziesz tutaj https://mlmodel.cz/kategorie-produktu/vozy-tatra/ A Jelcza mam już sporo ale trzeba dalej rysować kabina prosta jak budowa cepa ale ilość dodatków powala ... 1
cyrax_ojz Opublikowano 9 Maja 2024 Opublikowano 9 Maja 2024 4 godziny temu, Osa napisał: A coś więcej? Masz jakiś gotowy projekt? Link? Obrazek? dokładnie to co @przemo dodał Mlmodel.cz na pewno na plus jest to ze nie trzeba za wiele kupić ale za to jest co drukować na szybko licząc może to nawet być 600-650 elementów gruby projekt w stosunku do tego co do tej pory drukowałem
przemo Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Opublikowano 9 Maja 2024 5 minut temu, cyrax_ojz napisał: dokładnie to co @przemo dodał Mlmodel.cz na pewno na plus jest to ze nie trzeba za wiele kupić ale za to jest co drukować na szybko licząc może to nawet być 600-650 elementów gruby projekt w stosunku do tego co do tej pory drukowałem mam tą Tatrę na dysku ale przeglądałem tylko instrukcję budowy i jak mówisz ilość części do drukowania mnie powala a nawet nie przeglądałem plików ile tego jest
robertus Opublikowano 9 Maja 2024 Opublikowano 9 Maja 2024 Obserwuję ten wątek od dawna, ale jak robisz Jelcza to będę obserwował i kibicował bardziej ? 1
Osa Opublikowano 14 Maja 2024 Opublikowano 14 Maja 2024 Za Jelcza się z trzy razy zabierałem żeby narysować. Mocno kibicuję Przemo.
przemo Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Opublikowano 15 Maja 2024 Jelcz stanął na koła i nawet odbyłem jazdę próbna dzisiaj i szybki film ... umiejętności prowadzenia oraz kręcenia w tym samym czasie są poniżej krytyki ... ale udokumentowane jest VID_20240515_114310 - Trim.mp4 3
Osa Opublikowano 16 Maja 2024 Opublikowano 16 Maja 2024 Własny tor sprawnościowy jest na wagę złota ?
cyrax_ojz Opublikowano 6 Października 2024 Opublikowano 6 Października 2024 W dniu 9.05.2024 o 14:07, przemo napisał: mam tą Tatrę na dysku ale przeglądałem tylko instrukcję budowy i jak mówisz ilość części do drukowania mnie powala a nawet nie przeglądałem plików ile tego jest już prawie ogarnięta kilka razy trzeba było odpocząć, ale w końcu udało się pojeździć po płaskim 4
Rekomendowane odpowiedzi