Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 22 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Wesołych Świąt! Oby Mikołaj przyniósł Wam wymarzone prezenty a nowy rok był lepszy niż obecny. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Rodzinnych, zdrowych, spokojnych Świąt...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Od Chucka: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zdrowych,wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,oraz bogatego prezentu pod choinkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Wszystkim razem i każdemu z osobna... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Życzę również Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ode mnie również Zdrowych i Spokojnyś Swiąt oraz Szczęsliwego Nowego Roku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Wesołych Świąt !!! Udanych i przydatnych prezentów ! Do mnie mój prezent już dotarł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Wszystkiego najlepszego dla całej Bracii modelarskiej. Pogodnych i wesołych świąt. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i lepszego Nowego 2021 Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zdrowia dla Wszystkich i abyśmy mogli w tym samym a nawet większym gronie spotkać się za rok.... Zdrowych , Spokojnych Świąt życzę Wszystkim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Rok temu wrzucałem taką "bombeczkę" to i dam teraz A że w tym roku już nawet nie wiem na który się zdecydować, a i bym chyba mógł prawie nimi choinkę ubrać , to wszystkim zbieraczom życzę udanych zbiorów i takiego szczęścia z każdego motorka jak mam sam . Budowniczym życzę tanich materiałów, udanych konstrukcji i chyba jak najwięcej czasu na klejenie czy to balsy, depronu czy jeszcze innych wymyślnych materiałów. Lataczom wszelkiego rodzaju takiego wiatru jak potrzebują , pogody i oczywiście tyle startów co lądowań. A forum tego żeby było jeszcze więcej ciekawych tematów, a nieco mniej sprzeczek i żebyśmy wszyscy czerpali głównie radość i wiedzę z tego naszego szerokiego hobby . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Możemy śledzić Świętego Mikołaja...https://www.flightradar24.com/R3DNO53/2662dc09Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziel Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Życzę wszystkim koleżankom i kolegom pogodnych, wesołych, a przede wszystkim zdrowych Świąt. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Niechaj Betlejemskiej stajenki gwiazdka, rozjaśni pokoje Waszego gniazdka i szczęściem rozjaśni cały mrok, a z dróg życia usunie wszelki smutek i zło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi