Krzysiek M Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Panie Witku, Zamawiałem z tej strony x18, jeden odbiornik i włącznik NFC. Wszystko w należytym porządku. Ja wybrałem opcję zamówienia z Chin ( trochę dłużej się czeka i jest ryzyko dodatkowych opłat, natomiast mi się udało tego uniknąć ) , są też magazyny w EU, zapewne będzie szybciej u Pana, ale cena nieco wyższa. Śmiało mogę polecić ten sklep.
Shock Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 12 godzin temu, rkrzysztof napisał: bardzo typowa reakcja internauty, Widzisz Krzysztof, moja reakcja jako moderatora forum to prośba (wręcz nakaz) byś skupił się na merytorycznych zagadnieniach tematu a nie osobistych przytykach w kierunku innych dyskutujących w temacie . Nie chciałbym korzystać z przysługujących mi praw by Twoje wypowiedzi poniekąd bogate w wiedzę kasować, ukrywać, moderować ...
kkdarch Opublikowano 30 Listopada Opublikowano 30 Listopada Cześć Podłącze się pod temat.Zakupiłem ostatnio x20s i do tego odbiornik SR12 ze stabilizacją. Jako że Ethosa jeszcze nie poznałem to mam problem z ustawieniem kanału jako sbus. Mam też czujnik prędkości ale też chyba coś źle ustawiam. Ktoś coś podpowie?
Patryk Sokol Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia W dniu 30.11.2024 o 23:31, kkdarch napisał: Cześć Podłącze się pod temat.Zakupiłem ostatnio x20s i do tego odbiornik SR12 ze stabilizacją. Jako że Ethosa jeszcze nie poznałem to mam problem z ustawieniem kanału jako sbus. Mam też czujnik prędkości ale też chyba coś źle ustawiam. Ktoś coś podpowie? Po zbindowaniu, wchodzisz w ustawienia odbiornika i zmieniasz co wychodzi na którym kanale. Tylko, że SBUSa możesz ustawić tylko na kanała 2-12, na 1szym się nie da. No i zakładajać, że to jest TD SR12. bo jest też Archer SR12.
kkdarch Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia Po zbindowaniu, wchodzisz w ustawienia odbiornika i zmieniasz co wychodzi na którym kanale. Z poziomu nadajnika?
kkdarch Opublikowano Niedziela o 19:22 Opublikowano Niedziela o 19:22 Cześć Nie wiem dlaczego ale jak wchodzę w odbiornik mam opcje,bindowanie i wyczyść. Po kliknięciu na opcje za chwilę pojawia się komunikat że odbiornik nie odpowiada. Dlaczego? Darek
Patryk Sokol Opublikowano Niedziela o 22:18 Opublikowano Niedziela o 22:18 Bo nie zbindowałeś odbiornika, a jedynie zarejestrowałeś. Po rejestracji odbiornika wejdź w opcję "bind" i zrestartuj odbiornik. Po tym powinien się zbindować i działać normalnie
kkdarch Opublikowano Poniedziałek o 07:48 Opublikowano Poniedziałek o 07:48 9 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Bo nie zbindowałeś odbiornika, a jedynie zarejestrowałeś. Po rejestracji odbiornika wejdź w opcję "bind" i zrestartuj odbiornik. Po tym powinien się zbindować i działać normalnie Odbiornik działa normalnie ,serwa się poruszają.Wydaje mi się że wczoraj nacisnołem bindowanie ale nic się nie zadziało.
Patryk Sokol Opublikowano Poniedziałek o 11:10 Opublikowano Poniedziałek o 11:10 A robisz to pod wlaczonym odbiornikiem? Jeśli odbiornik jest wyłączony to nie da się wejść w jego ustawienia.
kkdarch Opublikowano Poniedziałek o 16:23 Opublikowano Poniedziałek o 16:23 Patryk Oczywiście że odbiornik właczony. Nacisnołem bindowanie i czekam ,czekam ,czekam i ciągle widzę że czeka na odpowiedź odbiornika. A jak jest z upgradem wersji. Może tu jest problem?
kkdarch Opublikowano Wtorek o 08:29 Opublikowano Wtorek o 08:29 Dzięki Konradowi modele24 problem został rozwiązany.
Rekomendowane odpowiedzi