Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TeBe Opublikowano 3 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 To ja, TeBe, wracam ? 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 NARESZCIE! Pojawiasz się i znikasz :) Mam nadzieję, że teraz to już jesteś na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Tak, wyleczyłem się z gnoja, wyprowadziłęm sklep z modelarni. Będę działał. Powoli. Jakby ktoś chciał wiedzieć jak się wycina kawałek czaszki i potem kawalek mózgu, to zapraszam, opowiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Witaj z powrotem Tomek !!! Milo , ze wszystko sie szczesliwie skonczylo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Latam na razie na symulatorze. Jak się ogarnę, to wezmę FunCuba i odważe się polecieć. Trudno to opisać, ale mam problemy z koordynacją. Ale powoli dochodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Witaj z powrotem? specjalisto sztuki wędzarniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Heh, muszę wam opowiedzieć, jak to jest po udarze. Myśłisz co chcesz powiedzieć i kłapiesz szczęką i bełkoczesz. W głowie masz zdanie ale nie możesz go wpowiedzieć. Idziesz do warsztatu, wiesz, że chcesz wziąć w rękę pilnik. I nie możesz otworzyć szuflady, choć miałeś taki plan. Największym sukcesem po 2 tygodniach było to, że moja ręka w końcu potrafiła trafić papierem toaletowym tam gdzie chciałem ? Ale już daję radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Witaj Tomku, brakowało Ciebie tutaj, obyś jak najszybciej wrócił do pełni zdrowia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Stęskniliśmy się za Tobą. Dobrze Cię widzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzia2013 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 TeBe cieszę się, że Cię widzę. Uczyłem się od Ciebie jak zbudować Wicherka 25 RC, gdy rozpoczynałem zabawę w modelarstwo rc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Tomasz miło Ciebie znów widzieć.Zyczę z całego serca powrotu do 100% sprawności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 No, nareszcie - brakowało nam Ciebie, będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Tomasz! No witaj chłopie! Brakowało Cię, dobrze że jesteś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 14 godzin temu, TeBe napisał: Tak, wyleczyłem się z gnoja, wyprowadziłęm sklep z modelarni. Będę działał. Powoli. Jakby ktoś chciał wiedzieć jak się wycina kawałek czaszki i potem kawalek mózgu, to zapraszam, opowiem ? Witamy, Ciesze sie, ze sie wykaraskales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Witaj Tomku, brakowało nam Ciebie! Twój temat dalej żyje! a chłopaki robią super wędliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Cześć Tomku. Trochę Ciebie nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Witaj Tomaszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 aaa to ten Pan ze sterylnej modelarni, z meblami na wysoki połysk za $$$, co ją przerobił na masarnię. Cześć Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Czy ktoś wie co tam u Tomka?Znowu zniknoł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi