robert.pilot Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Tak na marginesie...https://www.facebook.com/530134003836975/posts/1837518469765182/Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Delikatnie do przodu. Sklejkowe żebra i wzorniki żeber wycięte.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Świetnie! Dla podkręcenia motywacji : 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Dzięki. Motywacja jest. Trudniej z czasem...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 25 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Dzisiaj podano żeberka w sosie piwnym .Bloczek wyszlifowany na maszynie, jeszcze będzie poprawka ręcznym szlifowaniem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Po długiej przerwie coś powoli rusza... Niestety dopadła mnie choroba (zapalenie zatok, 14 dni wycięte z życia) więc nie byłem w stanie nawet myśleć o M18. Powoli wracam do świata żywych, mimo jeszcze bólu głowy, udało mi się wkleić dwa pierwsze żeberka. Mam nadzieję, że prace nad modelelem w końcu się rozkręcą.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Jak znajdziesz jakiś dobry sposób na zatoki to daj znać. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 14 minut temu, Grifon napisał: Jak znajdziesz jakiś dobry sposób na zatoki to daj znać. ? Niestety nie mam, kilogramy leków, inhalacje a i tak nadal ucisk w czole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Prac ciąg dalszy...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ladnie idzie, robisz tylko odlaczane koncowki skrzydel do transportu? Czy srodkowa czesc skrzydla z podwoziem tez bedzie odczepiana? Co do zatok i innych przeziebien to u mnie często robi robote ok. 15 kropli Amolu na gorącą wode w misce i ręcznik na głowe i tak 3 razy dziennie - kiedys mi to lekarz polecil zamiast klasycznych inhalacji - wiadomo gorączki to nie zbije ale niezle przedrze drogi oddechowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 10 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 12 godzin temu, JacekCichy napisał: Ladnie idzie, robisz tylko odlaczane koncowki skrzydel do transportu? Czy srodkowa czesc skrzydla z podwoziem tez bedzie odczepiana? Dzięki. Skrzydła robię w w jednej całości, 1800mm to nie problem do transportu. 13 godzin temu, JacekCichy napisał: Co do zatok i innych przeziebien to u mnie często robi robote ok. 15 kropli Amolu na gorącą wode w misce i ręcznik na głowe i tak 3 razy dziennie - kiedys mi to lekarz polecil zamiast klasycznych inhalacji - wiadomo gorączki to nie zbije ale niezle przedrze drogi oddechowe Przyda się, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Dzisiaj troszkę zrobione. Krawędź natarcia i dźwigary wklejone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 23 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dzisiaj miałem tylko chwilkę na model. Przymiarka środkowej części skrzydła do kadłuba. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Dzisiaj dotarły golenie podwozia przedniego. Ale są superackie...? Na jakiś miesiąc wstrzymuję budowę modelu, jako, że zima powoli się zbliża, muszę dokończyć przeróbkę nart do piankolota Sbach'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Wyglądają super, co to za firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Od cioci Ali https://a.aliexpress.com/_mLQuBYiWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Trzeba przyznać że chińczyk ładnie je wykończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Golenie ładne, nie spodziewałem się że aż tak, czy są ciasno spasowane ? Mają jakieś luzy ? Można prosić zdjęcie w towarzystwie ,, paczki zapałek" dla porównania ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 29 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Chodziło mi po głowie, żeby samemu zrobić podobne podwozie. Ze względu na brak wolnego czasu trwało by to ze 3 miesiące...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 minut temu, model napisał: Golenie ładne, nie spodziewałem się że aż tak, czy są ciasno spasowane ? Mają jakieś luzy ? Można prosić zdjęcie w towarzystwie ,, paczki zapałek" dla porównania ?. Są ciasno spasowane, żadnych luzów, nawet nasmarowane smarem, z ciekawości rozebrałem, w środku gruba porządna sprężyna. Wykonane są z dobrej jakości stopu aluminium, robią wrażenie wytrzymałych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Ja kupiłem takie same to jedna jest krzywa w jednej nodze u góry średnica się zwiększa, źle wytyczone, ale ogólnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi