to-mecz-q Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 W dniu 17.09.2021 o 20:10, mar_io napisał: Ile będą polary kosztować?. wersja podstawowa 98 zł. W dniu 17.09.2021 o 14:16, qpa napisał: Tomek nie ma pośpiechu Jeżeli nie przeszkadza Ci takie produkowanie po sztuce to dla nas jesteś złotym rozwiązaniem Z pojedynczymi realizacjami jest tak, że musi się nazbierać minimum logistyczne na zakup odzieży, więc będzie to dłużej trwało. Chyba że komuś zależy na czasie to + 20 zł kurier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 I dotarły... koszulka i polar są SUPER... Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 ? Do mnie również dotarło całe zamówienie ? Przegapiłem tylko informację że można zamówić imię, tak jak wyżej u Roberta. Ale nic to ? Jestem bardzo zadowolony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Polary wyglądają całkiem ok. Cieszy fakt że niektórzy chcą dumnie nosić logo forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Moze wyhaftuj kilka koszulek "KLUB JACKA" , " KLUB ERWINA" itp i im powysylaj , to w koncu te kluby powstana , bo cos ciezko idzie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Mam i ja Jakość haftu petarda. Dzięki Tomek że obsługujesz nasze pojedyncze zamówienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to-mecz-q Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 ?a żona tyle prasowała.... teraz już wiem że nie warto w przypadku wysyłki ahaweto - piękny warsztat - prawie jak w kuchni u mojej żony, tuż przed zanim przejdą przez nią dzieciaki Bo później to już tak czysto nie jest qpa - mogę edytować pierwszy post i go uporządkować? Żeby było w jednym miejscu i przejrzysto co kiedy i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 No to ja sie też pochwalę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Dobrą robotę robi Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 minuty temu, qpa napisał: Dobrą robotę robi Tomek Bardzo Zamówiłem jeszcze sobie jeden komplet kolorze zielonym a ojcu jako ,że jest krótkofalowcem również komplecik z jego znakiem wywoławczym na plecach i czapeczce. Także jakieś różne indywidualne napisy można sobie dowolnie zamówić. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 W dniu 24.01.2022 o 22:44, Ares napisał: No to ja sie też pochwalę Zamowiles "lustrzana" wersje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 8 minut temu, jarek996 napisał: Zamowiles "lustrzana" wersje??? Jarku. Spacjalnie dla Ciebie. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 19 godzin temu, jarek996 napisał: Zamowiles "lustrzana" wersje??? Jak mnie ktoś w lusterku zobaczy to bez problemu przeczyta ,że jestem modelarz. Coś w stylu napisów na karetkach "Ambulans" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Witam czy można złożyć zamówienie na koszulkę i polar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Endriu za wykopanie tego tematu, nieoficjalnie, mianuję cię naczelnym archeologiem tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi