d9Jacek Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego W dniu 31.01.2024 o 23:48, Granacik napisał: Daj taki regulator ciśnienia paliwa jak ja w Gruzilli. ja jaki masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego W dniu 26.01.2024 o 15:26, Shock napisał: Jak piszą koledzy powyżej żadnych klem nie ma potrzeby odpinać. Sam już 4 sezon przez cały okres zimowy mam podpiętą jak na fotce ładowarkę automatyczną, którą ustawiam w tryb zimowania i jest podpięta od jesieni do wiosny -od zakończenia sezonu motocyklowego do jego otwarcia . Obserwując wzorowy stan akumulatora w sensie odpalania, widzę że takie podpięcie mu służy. Niedawno też stałem się posiadaczem nowego auta, hybrydy. Dla pewności będąc na pierwszym serwisie zapytałem czy mogę jak w normalnym aucie doładowywać okresowo akumulator -ten tradycyjny do zapalania ( bo tamten od napędu nie ma jak bo sam się doładowuje ) i oczywiście jak najbardziej tak a dopytując właśnie o klemy nie ma żadnego istotnego powodu by je odpinać powiedział mechanik. Rdza zre Ci motocykl kolego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 9 godzin temu, d9Jacek napisał: ja jaki masz ? Regulowany chińczyk, kosztuje poniżej stówki. Jedna uwaga to przed instalacją rozebrać na atomy bo była masa wiórów. A poza tym działa jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Godzinę temu, jarek996 napisał: Rdza zre Ci motocykl kolego !!! Jarek nie przeżywaj ? Taki kupiłem 4 lata temu i tak jest nadal. Kiedyś pewnie odkręcę i dam do malowania proszkowego. Na razie nie widzę ptrzeby reagowania, to tylko stelaż kufra akcesoryjny i podnóżek dla pasażerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi