Market Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 10 godzin temu, mar_io napisał: W ethosie możesz sobie dowolnie stworzyć ścieżkę dźwiękową jak piszą powyżej koledzy. No nie do końca. Są 3 rodzaje dźwięków: - Systemowe - typu "słaby zasięg", "krytyczny zasięg", "słaba bateria nadajnika", itp. które inicjuje sam system. Wystarczy faktycznie tylko podgrać własne frazy (lub gotowe frazy przygotowane przez sprzedawcę/producenta) - Własne komunikaty - typu "podwozie wypuszczone", "podwozie schowane", "klapy zero", itp., wynikające z akcji użytkownika typu przełączenie switcha, wystąpienie jakiegoś warunku. I tu już hulaj dusza. Trzeba sobie tylko skonfigurować ich inicjowanie w Special Functions. - Telemetria - i tu jeżeli zasady gramatyczne danego języka nie zostały zaprogramowane wewnątrz Ethos-a to już generowanie własnych fraz nie pomoże. Sprzedawca może co najwyżej przygotować gotowe polskie frazy do komunikatów Systemowych lub jakąś fajną, szeroką bibliotekę komunikatów Własnych. Ale czytanie telemetrii z gramatyką polską musi być zaprogramowane przez programistów Ethosa (+ podgranie polskich fraz liczbowych typu zero, jeden, sto, tysiąc, tysiące, wolt, wolty, woltów, itp.). Jeżeli w zespole programistycznym nie uczestniczy nikt z Polski to nie ma kto takiego gotowca przygotować. Jeżeli to czytanie telemetrii po polsku zostało żywcem wzięte z OpenTX, to z błędami, ale jako tako czyta. Można wziąć polskie frazy przygotowane pod OpenTX. Ale to wątek sklepu o sprzedawanych produktach, więc może tę dyskusję przenieść do osobnego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Nie wiem jak to wyglądało w openTX ale w innych krajach jakoś ludzie stworzyli sobie te ścieżki, faktem jest że bardzo dużo języków jest wprowadzonych już w najnowszych aktualizacjach ethosu więc pewnie jest tak jak piszesz że programowo to po prostu programiści już zrobili. Jest to niezwiązane z tematem także zostawmy to na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Wracając do tematu stanów sklepowych, odbiorniki serii R9 dodane do sprzedaży https://modele24.pl/37-900mhz-r9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Wszystkie nadajniki i odbiorniki które są na stanie są już w ofercie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Witam. Czy w ofercie telemetrii będą czujniki temperatury silnika spalinowego, np. Gas Suite? Lub podobne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 gas siute'a mam jednego na stanie jest następny w kolejce do wprowadzenia, cena 523zł brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 18 minut temu, Modele24.pl napisał: gas siute'a mam jednego na stanie No to mnie zaskoczyliście... pozytywnie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 5 minut temu, robert.pilot napisał: No to mnie zaskoczyliście... pozytywnie...? Dodany do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 1 minutę temu, Modele24.pl napisał: Dodany do sklepu Myślałem, że nie ma?, teraz to kasę muszę uzbierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Godzinę temu, robert.pilot napisał: Myślałem, że nie ma?, teraz to kasę muszę uzbierać? Akurat był nastepny na liście do wprowadzenia, jest na stronie od dziś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 2 godziny temu, Modele24.pl napisał: jest na stronie od dziś Idę żebrać na miasto...? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Jakby kogoś interesowały serwa FrSky to wprowadziłem te kilka sztuk nano serw https://modele24.pl/40-xact-coreless btw. FrSky twierdzi że idealne do DLG, jak się nowego F3K dorobię to wsadzę i będę testował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 20 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Instrukcje PL https://modele24.pl/content/10-instrukcje-pl Tłumaczenia prawie stricte maszynowe, z delikatną korektą, sukcesywnie w czasie będą nowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Podrzucę swoje, może się przyda... X20 PL.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Moduły nadawcze w ofercie https://modele24.pl/46-moduly-nadawcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Programatory w ofercie https://modele24.pl/33-programowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 27 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Dla zainteresowanych najbardziej kontrowersyjny produkt FrSky w ofercie czyli seria TWIN https://modele24.pl/szukaj?tag=twin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modele24.pl Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Start sezonu wielkimi krokami zatem RABAT -10% na cały asortyment z kodem STARTSEZONU2023 ważny do 31.03.2023 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Nowy sklep modelarski z Zielonej Góry - dość obszerna oferta FrSky. Dobry kontakt w kwestii zakupu i porad. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Drugie zamówienie w Modele24.pl , cena z rabatem b.dobra, szybka realizacja i pomoc. Mam nadzieje że będzie tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi