Grzesiek Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Troche podłubane statecznik oklejony z obu stron,dostał też natarcie.Ale i przyrode trzeba było odwiedzić i trafiły się grzybki.Podgrzybek zajęczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Podgrzybek zajęczy. Kto go zje - ten zajęczy... ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Dłubanka steru wysokosci. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 I wydłubane ST.poziomy zrobiony,tylko wkleić orczyk.Oraz Zaczęty ST.pionowy.Muszę do pionowego zrobić inny dzwigar. Ten orginalny jest doklejany na styk do kadłuba. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Troche ruszyłem do przodu.Wstępnie połapane kąty St poziomego i łoża silnika.Wiem dziwnie to brzmi ale kąt skrzydła mam regulowany.Czyli silnik na -2⁰ a st poz.Na 0.Skrzydło obecnie jest na około + 1,5⁰ co dla NACY 2415 jest ok.I St. Pionowy gotowy.Foto. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Stateczniki przyklejone i nawet płoza z duralu 1,5mm doszła.Fajnie to zaczyna wyglądać.Teraz kolej na serwa i napędy linkowe sterów.Aż się boje. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego No i ruszyła budowa,powstalo kopyto drukowane jakosc słaba ale spachla zrobi swoje.Jedynie ten kształt przodu trochę nie taki.A tak przy okazji czy ma ktoś fotki jakiś samolotu z przodu?Co kolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Grzegorz- zobacz wątku o RWD-10 u Lucjana, to też model, ale dobrze oddaje wygląd maski silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Ok znalazłem.Da sie zmodyfikować.Troszkę balsy i szpachli.na to cieńka tkaninka z żywica i bedzie ok. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi