mayster8405 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Bercik , wielkie dzięki za kawał wykonanej dla mnie dobrej roboty i bezineresowego poświęcenia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Podziękowania dla forumowicza "AMC" za przekazanie tulejek do silnika. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 A ja dziękuję forumowiczowi "TheKuba1414" za okazaną wdzięczność i chęć odwzajemnienia się, zanim te tulejki do Niego dotarły. Kuba, ja też Ci dziękuję i pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Spieszę z podziękowaniami dla Mariusza nick na tym forum modevil za przekazanie do mojej kolekcji ciekawego motorka OPS 3,5ccm. Motorek jest w doskonałym stanie technicznym i stał się dla mnie bardzo miłym akcentem przed nadchodzącymi świętami. Już szykuję dla niego miejsce w gablotce :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A ja chcę bardzo podziękować Adamowi (na forum dyra63) za bezinteresowne podarowanie mi odcinka mini zawiaski taśmowej, której zostało mu trochę przy budowie jego Zero od podstaw. Materiał raczej trudno-zdobywalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Serdeczne podziękowania dla kolegi Stanisława z Modelarni Dębowiec, za bezinteresowną i bardzo szybką pomoc w przywróceniu do życia serw, które miałem, ale bez orczyków. W ciągu dwu dni dźwigienki były w skrzynce na listy. Jestem mocno zobowiązany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Serdecznie dziękuję dla Mirka (miro-er1) za przekazanie mi silniczka ASP WASP 0.61 który otrzymał od kolegi JARECKI720. Oprócz silniczka dodał parę drobiazgów i grzałkę do świec Może kiedyś uda mi się w końcu odwdzięczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Silnik trafił w dobre ręce! czekamy na relację z budowy jakiegoś latadła z tym motorkiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek T Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 W takim razie i ja chciałbym jeszcze raz podziękować kilku modelarzom (AndyCopter, stan_m, Pietuh, Jerzy Markiton TeBe) za olbrzymią paczkę z elektroniką i częściami do modeli którą kiedyś dostałem na urodziny. Z poważaniem, Jacek Tylus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Spełniając obywatelski obowiązek... Nie, to nie obowiązek, to sama przyjemność. Niniejszym chciałbym podziękować Koledze Robertowi (mikrus193) za przekazane plany DH Mosquito Toniego Nijhuisa wraz z numerem specjalnym RCM&E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Wielkie Dzięki dla Jacka vel modelarz115 za frezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Chciałem podziękować Piotrowi, na forum znanemu jako Góra, za zdjęcie modelu z drzewa. Wystarczyła chwila dekoncentracji i mój FUNJET przywalił w drzewo. Zawisł na starej akacji, 15m nad ziemią. Ja, ze względu na wiek, posturę i kontuzjowaną rękę nie miałbym szansy go zdjąć. Piotr wykazał się ponadprzeciętnym sprytem i, mimo protestów swojej sympatii, wspiął się na tę akację i zdjął model. Sam model nadawał się wprawdzie do kasacji, ale ocalał silnik, regulator i (chyba) odbiornik. Nie udało się znaleźć pakietu - odmaszerował w nieznane. Piotrze- jeszcze raz DZIĘKUJĘ. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Chcę pięknie podziękować Krzyśkowi - horn3t, za przekazanie spooorego kawała koverallu za przysłowiowe pifko przy najbliższej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Serdeczne podziękowania dla kolegi Maćka buszmeno ,za pomoc przy przekształceniu szkicu na rysunek do wydruku 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Podziękowania dla Pana Marcina (Zycior) za bezpłatną naprawę panelu i pomoc. Dziękuję! Wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 F-150 Wojtek! Jesteś super gość. Serdecznie dziękuję za pomoc przy planach Mayster8405 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Podziękowania dla Patryka, twórcy Spinacza DLG, za rady jakich materiałów używać do różnych napraw, które dość często mi się zdarzają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Serdeczne podziekowanie dla kolegi Pawla z Radzynia za fachowa pomoc dotyczaca wingstabi7.Mam nadzieje ze wszyscy koledzy z forum beda mieli taka wiedze praktyczna jak Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dziękuje Wojtkowi ( f-150 ) za pomoc i nieodpłatne odstąpienie przewodów i złączek do układów pneumatycznych Robart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Serdeczne podziękowania dla kolegi "maxiiii" za to, że chciało mu się chcieć i poświęcił kilkadziesiąt minut swojego cennego czasu na telefoniczną pomoc w ustawieniu aparatury :-) Dzięki wielkie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi