mirolek Opublikowano Sobota o 14:03 Opublikowano Sobota o 14:03 Gratulacje 👏 .... piękny lot a model się prezentuje wspaniale. BRAWO 😃
CrazyTomas Opublikowano Niedziela o 08:23 Opublikowano Niedziela o 08:23 Irku, a gdzie latasz na co dzień? Bo ja też z Rumi, tylko chwilowo się przeniosłem, ale niedaleko bo na Górne Obłuże.
Iras 11 Opublikowano Niedziela o 12:16 Autor Opublikowano Niedziela o 12:16 3 godziny temu, CrazyTomas napisał: Irku, a gdzie latasz na co dzień? Bo ja też z Rumi, tylko chwilowo się przeniosłem, ale niedaleko bo na Górne Obłuże. latamy na lotnisku modelarskim koło rzeki Redy na łąkach
CrazyTomas Opublikowano Niedziela o 14:02 Opublikowano Niedziela o 14:02 Redę spenetrowałem spiningiem od Orla do ujścia. Łąk tam od groma. Można coś dokładniej?
pepcio Opublikowano Niedziela o 14:58 Opublikowano Niedziela o 14:58 Gratulacje. Fajnie by wyglądał w asyście jedenastek🙂. Może będzie kiedy okazja do takiego lotu. Lądowanie nie w osi pasa ale i tak super. Dla mnie ten model to rewelacja. Mucha nie siada.
pacek Opublikowano Niedziela o 19:16 Opublikowano Niedziela o 19:16 Byłem widziałem . Trochę (a nawet kupę) emocji było, szkoda, że nie słychać na filmie genialnego dźwięku silników. 1
RobRoy Opublikowano Niedziela o 22:04 Opublikowano Niedziela o 22:04 Gratuluje i bardzo się cieszę że wszystko poszło ...praaawie gładko. Mam nadzieje że zobaczę go w powietrzu na pikniku w Raciborzu
Iras 11 Opublikowano Poniedziałek o 06:00 Autor Opublikowano Poniedziałek o 06:00 15 godzin temu, CrazyTomas napisał: Redę spenetrowałem spiningiem od Orla do ujścia. Łąk tam od groma. Można coś dokładniej?
CrazyTomas Opublikowano Poniedziałek o 07:54 Opublikowano Poniedziałek o 07:54 No to się mówi nie łąki nad Redą tylko Moście Błota. Jakoś się tam spotykacie? Radbym podjechać.
Iras 11 Opublikowano Poniedziałek o 14:15 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:15 6 godzin temu, CrazyTomas napisał: No to się mówi nie łąki nad Redą tylko Moście Błota. Jakoś się tam spotykacie? Radbym podjechać. Ja praktycznie nie jeżdżę latać bo cały czas buduje i szkoda mi czasu dlatego jeżdżę po zlotach modelarskich , tam się wylatam do bólu
CrazyTomas Opublikowano Poniedziałek o 14:50 Opublikowano Poniedziałek o 14:50 No to jak u mnie, następny co woli budować niż latać.
Iras 11 Opublikowano Wtorek o 17:53 Autor Opublikowano Wtorek o 17:53 W dniu 17.08.2026 o 16:50, CrazyTomas napisał: No to jak u mnie, następny co woli budować niż latać. jesteś na facebooku ???
CrazyTomas Opublikowano Wtorek o 18:21 Opublikowano Wtorek o 18:21 No coś ty rocznik 1966. Nie rób sobie jaj.
Rekomendowane odpowiedzi