mirolek Opublikowano Sobota o 14:03 Opublikowano Sobota o 14:03 Gratulacje 👏 .... piękny lot a model się prezentuje wspaniale. BRAWO 😃
CrazyTomas Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Irku, a gdzie latasz na co dzień? Bo ja też z Rumi, tylko chwilowo się przeniosłem, ale niedaleko bo na Górne Obłuże.
Iras 11 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu 3 godziny temu, CrazyTomas napisał: Irku, a gdzie latasz na co dzień? Bo ja też z Rumi, tylko chwilowo się przeniosłem, ale niedaleko bo na Górne Obłuże. latamy na lotnisku modelarskim koło rzeki Redy na łąkach
CrazyTomas Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Redę spenetrowałem spiningiem od Orla do ujścia. Łąk tam od groma. Można coś dokładniej?
pepcio Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Gratulacje. Fajnie by wyglądał w asyście jedenastek🙂. Może będzie kiedy okazja do takiego lotu. Lądowanie nie w osi pasa ale i tak super. Dla mnie ten model to rewelacja. Mucha nie siada.
pacek Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Byłem widziałem . Trochę (a nawet kupę) emocji było, szkoda, że nie słychać na filmie genialnego dźwięku silników. 1
RobRoy Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Gratuluje i bardzo się cieszę że wszystko poszło ...praaawie gładko. Mam nadzieje że zobaczę go w powietrzu na pikniku w Raciborzu
Rekomendowane odpowiedzi